Futsalisti Partizána Bardejov porazili aj silné Košice

1x
24. November 2015

Bardejovčania vyhrali aj druhý zápas, sú na prvom mieste

Partizán porazil silné Grizzly

 

Futsalisti Partizána Bardejov odohrali druhý ligový zápas a opäť získali plný počet bodov.  Po výhre nad Humenným porazili aj Košice.

Zápas jasného favorita nemal a to sa potvrdilo aj priamo na palubovke. Od začiatku sa hral vyrovnaný zápas, aj keď v prvom polčase mali viac z hry domáci. Bardejov sa zaslúžene ujal vedenia, no v prvom polčase padol iba jeden gól. V tom druhom si už diváci prišli na svoje. Obe mužstvá začali viac útočiť a to sa premietlo aj na svetelnej tabuli, keď góly pribúdali na oboch stranách. Domáci zvýšili na 2:0, no hostia dokázali vyrovnať. Bardejovčania sa aj druhýkrát v zápase dostali do vedenia, hostia korigovali v hre bez brankára, avšak Partizán dokázal streliť gól aj do prázdnej brány a po bojovnom výkone v druhom dejstve aj zaslúžene vyhral.  Po výhre 5:3  sa Bardejov usadil na prvom mieste v tabuľke.

Za domácich dvakrát skóroval Kuhajdík, ďalšie góly pridali Grega, Sališ a Hrabčák.

Odštartovala už aj mestská futsalová liga, do ligy sa tento rok prihlásilo osem družstiev, ktoré odohrali prvé dvojzápasy. Už prvý hrací deň naznačil, že tento rok bude liga ešte kvalitnejšia a vyrovnanejšia.

 

Partizán Bardejov – Grizzly Slovakia Košice 5:3 (1:0)

Góly: 2x Kuhajdík, Grega, Sališ, Hrabčák

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pangrác – Lipták, Sališ, Kočiš, Voroňák, Vaľko,  Bialončík, Babej, Hrabčák, Grega, Kuhajdík

(18:20, j, A. Marková)

829
Diskusia
Pridať komentár