Gerlachovčania natiahli sériu prehier

1054x
25. Október 2022
Oklieštený káder
Nastúpiť museli aj mladíci 
 
Gerlachovčanom sa v poslednom čase nedarí. V ostatných troch kolách nezískali ani bod. Ich súper šesť a porazil doma aj Starú Ľubovňu. Gerlachovčania boli po 13 kolách na 10. mieste so 16 bodmi. Medzevčania na ôsmom a bodov získali 22.
 
Trénerovi Bertovi sa z rôznych dôvodov pred zápasom rozpadol mančaft a tak sa improvizovalo. Nastúpiť museli aj hráči bez skúseností a na lavičke sedeli dorastenci, ktorí za A - mužstvo nenastúpili ani raz.
 
Naopak hostia mali na súpiske skúsených futbalistov s ligovými skúsenosťami. Na ihrisku to tak aj vyzeralo. Domáci sa veľmi dopredu nehrnuli a pozorne bránili. Hostia pripravovali akciu za akciou a snažili sa na defenzívu FK niečo vymyslieť. Gól však padol až v úplnom závere prvej časti hry. Jeho autorom bol Kovalenko. Medzevčania tak odchádzali do šatní s najtesnejším náskokom.
 
Ani v druhom polčase sa obraz hry veľmi nezmenil. V úvode mal obrovskú príležitosť na vyrovnanie Stošić. V rozhodujúcom momente však netrafil loptu. Hostia si vypracovali niekoľko príležitostí. Výborný Kačmár chytil čo sa dalo, ale všetkému zabrániť nemohol. Našťastie pre domácich viazla hráčom Spartaka aj koncovka a niekoľko striel skončilo tesne vedľa brány domácich. Aj napriek tomu sa Spartakovcom podarilo pridať ešte dva góly. Výsledok korigoval aktívny Koshi.
 
FK Gerlachov – MŠK Spartak Medzev 1:3 (0:1)
Góly: Kovalenko, Lorinčík, Jurko – Koshi
rozhodovali: Gibala, Šuba, Baldovský, 100 divákov
ŽK: Valkučák - Hrama, Juhár
FK Gerlachov: Kačmár - Závacký, Kost, Koshi, Havrila, Stošić, Gduľa, Valkučák, Pavúk (83. Štefanov), Benka, Bučko (67. Biľ)
(21:40, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár