Partizáni vyhoreli na Orave

1954x
23. Október 2022
Bardejovčania odišli s poltuctom gólov 
Tréner Kica po zápase spokojný určite nie je 
 
Dvanáste kolo bolo pohromou pre favoritov. Vedúce Lipany prehrali doma so Spišskou Novou Vsou 2:4 a bardejovskí Partizáni utrpeli nečakaný debakel v Oravskom Veselom. Pre SNV víťazstvo znamená posun do čela tabuľky, Lipany sú druhé a Bardejovčania tretí.
 
Do toho ako mužstvá budú zimovať môže veľa povedať nasledujúci týždeň. Partizáni privítajú doma Lipany a Spišiaci hrajú doma s Lučencom.
 
Na jeseň Bardejovčanov ešte čaká vonku Lučenec, doma Rimavská Sobota. Lipany hrajú doma s TU Košice a v Giraltovciach, Spišiaci v Rimavskej Sobote a doma s Vranovom. 
 
Oravské Veselé je dedina v okrese Námestova a má cca 2 900 obyvateľov. Hrá sa na štadióne vo vlastníctve obce, ktorý má 550 miest na sedenie. 
 
 
Hornošarišania utrpeli prvú prekvapivú prehru v súťaži na ihrisku Tatrana Oravské Veselé. Už polčas sa hosťom nevydaril a prehrávali rozdielom triedy .V 14. minúte bol úspešný Janič. Pridali sa Jurky a odchovanec bardejovského futbalu Peter Voško (ten okrem Bardejova pôsobil v Spišskom Podhradí, Podbrezovej, FK Pohronie a v súčasnosti je hráčom Liptovského Mikuláša).
 
Ani druhá časť hry nebola lepšia a hostia opäť tri krát inkasovali. Presadil sa Kmeť, druhý gól si pripísal t Voško a rovnako druhýkrát sa do listiny strelcov zapísal skúsený, 35 ročný Lukáš Janič (Janič, podobne ako Voško, je východniar. Jeho prvotným klubom boli Lipany. Hrával v Tatrane Prešov, VSS Košice, Korone Kielce, Zlatých Moravciach, Ružomberku, Michalovciach, Tepliciach, Seredi. Od roku 2019 je hráčom Oravského Veselého).
 
TJ Tatran Oravské Veselé - Partizán Bardejov BŠK 6:0 (3:0)
Góly: Janič 2, Voško 2, Jurky, Kmeť,
rozhodovali: Pati Nagy, Hudy, Tománek, 250 divákov
ŽK: Kudlička
Partizán: Čikoš-Pavličko – Hanuščák, Elexa, Kukulský, Kmec (88. Tvardzik), Batista Da Silva (70. N. Lukáč), Borok, Somov, Berecký, Haščák (83. Venediktov), Stolárik 
(17:55, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár