Hokejistom Bardejova sa vonku nedarí bodovať

928x
18. Október 2022
Disciplína chýbala aj v Kežmarku
Archívna foto 
 
Po prehre v Dolnom Kubíne hokejisti HK Bardejov neboli úspešní v 2. SHL ani pod Tatrami. V Kežmarku prehrali 5:2. V tabuľke im patrí 4. miesto. Najbližšiu sobotu 22.10. nastúpia v Gelnici.
 
Po solídnom výkone so Sabinovom sme očakávali lepší výsledok. No v 13. min bol vylúčený Kokšarov a Kalabus prekonal Smika na 1:0. Aj Bardejov mohol aspoň znížiť, nevyužil dve presilovky. Tesne po prestávke Huszárik zvýšil na 2:0 a o dve minúty, opäť z presilovky, Cvengroš dal na 3:0.
 
 
Po pol hodine zverenci Paulovského si nedali rady a pri oslabení 5:3 dostali gól na 4:0. V úvode tretej časti Lopáček gólom prebudil spoluhráčov len na krátko. V 46. min. Pavlov dal piaty gól a Brejka stanovil konečný účet 5:2. Bardejov odohral 39. minút v oslabení!
 
Manažér Ducár je optimista
 
Po dvoch neodohratých sezónach začali skladať káder s cieľom postupu do 1. ligy. „Plánujeme ešte posilniť formácie o skúsených hráčov z vyšších líg. Dostať sa do prvej trojky v skupine a ďalej je aj o tom, ako si poradiť s kvalitnými súpermi. Čo sa týka materiálneho zabezpečenia, technického aj finančného, sme pripravení na ten cieľ, aby sme išli do finále 2. SHL. " - vyslovil nádej manažér Vladimír Ducár.
 
3. kolo, 2. SHL
Kežmarok - Bardejov 5:2 (1:0, 3:1, 1:2).
Rozhodovali: Tornay, Ščurka, Pribula, 300 divákov.
Bardejov: Smik - Osuský, Palko, Leskovjanský, Laškody, Lopáček - Poláček, Kokšarov, Leščišin, Lúč, Hajduk - Soveľ, Brejka, Nespala, Fungáč, Rákoš - Havrila, Kašperan, Tkáč, Mryglot.
 
Ďalšie výsledky: Trebišov - Gelnica 3:1, Sabinov - Liptovský Mikuláš B 3:4 pp, Dolný Kubín mal voľno.
(17:12, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár