VIDEO | Hokejbalisti Bardejova sa po dlhom čase znova predstavili doma

869x
14. Október 2022
Nechýbala divácka kulisa
Pozrite si našu videoreportáž 
 
V rámci druhého kola 3b hokejbalovej ligy východ hostili hráči Bardejova svojich súperov z Prešova i z Liptovského Mikuláša.
 
V úvodnom zápase aj keď vyhrávali 2:0, súper dokázal v druhej tretiny otočiť, no Bardejovčania ešte dokázali vyrovnať na 3:3. V samostatných nájazdoch už viac šťastia mali hráči z krajského mesta.
 
Proti Liptákom predviedli domáci výborný výkon a po víťazstve 3:0 sa radovali z výhry.
 
U saleziánov ako doma 
 
„Nebyť saleziánov v Bardejove, tak nemáme ihrisko, čiže znova sa budem opakovať, za všetko im ďakujeme a dúfame, že mesto Bardejov nám postaví naše vlastné ihrisko, ale stále chceme mať dlhodobú spoluprácu so saleziánmi v Bardejove, ktorý nám dali svoje ihrisko a je to ako náš domov,“ uviedol Matúš Gmitter z HBC Knight Bardejov.
 
 
„Každý sa chce ukázať doma. V prvom zápase sme trochu odišli v hlavách tým, že sme veľmi chceli a nie všetko nám od druhej tretiny išlo, ako sme chceli my. To nám možno zväzovalo ruky. Inak tu bolo super. Keď sme potrebovali, tak diváci nás povzbudzovali, urobili dobrú atmosféru a som tomu veľmi rád,“ povedal Dominik Spišák z domáceho tímu.
 
Vysoké ciele 
 
Bardejovčania sa v uplynulej sezóne stali víťazmi ligy a rovnako vysoké ciele majú aj tentokrát, aj keď pred sezónou došlo k niekoľkým zmenám v kádri.
 
„Odišli nám dvaja Košičania, ktorí išli do domáceho tímu. Uvidíme či na celú sezónu alebo sa nám vrátia v jarnej časti. Dávame šancu odchovancom. Aj dnes hrali dvaja a takýmto štýlom chceme pokračovať aj ďalej. Máme rozbehnuté kategórie od 12-ročných až po juniorku a týchto chlapcov chceme postupne zapájať aj ku A mužstvu,“ doplnil Spišák.
 
Svetlá budúcnosť 
 
„Hokejbalová budúcnosť v Bardejove vyzerá byť veľmi svetlá. Som trénerom U19 v Bardejove, na tréningu máme pravidelne 15-17 chlapcov, čo je veľmi dobré. Chlapci tam chodia radi. Rozbehli sme aj kategórie U10, U12 a U15. Snažíme sa aj my, čo sme tu niečo dostali na ihrisku, ťahať tréningy, lebo vieme, že to má zmysel pracovať s mládežou a vychovávať si nasledovníkov,“ dodal Lukáš Ondeček z HBC Knights.
 
Ak máte záujem stať sa členom hokejbalového klubu, všetky podstatné informácie a kontakty nájdete na facebookovej stránke HBC Knights Bardejov.
(21:35, red, foto: FB/HBC Knight Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár