Hokejisti nestačili ani na Prešov, prehrávali už 0:3

1x
21. November 2015

Bardejov doháňal trojgólové manko, získal aspoň bod

hokej BJ - PO ahojbardejov.sk (2).JPG

 Bardejovu opäť nevyšiel úvod zápasu

 

V piatok 20.11.2015 privítali hokejisti HC 46 Bardejov v derby o Šariš celok Prešova. Aj keď domáci boli v tabuľke vyššie postavení, favoritom boli iba miernym, nakoľko sa v poslednom čase zverencom trénera A. Tomka príliš nedarí.

Tak ako proti Humennému, aj v tomto dueli mali domáci katastrofálny štart a v šestnástej minúte na ukazovali svietilo 0:3. To už bolo dosť aj pre fanúšikov, ktorí svojimi pokrikmi dali jasne najavo, že takto sa nebojuje a že takýmto smerom sa ďalej hrať nedá. Pol minútku pred záverom prvej tretiny hrali domáci niekoľkonásobnú presilovku, čo využil Mikolášek a znížil na rozdiel dvoch gólov.

V druhej tretine domáci zabrali a začal sa hrať vyrovnaný hokej. V bráne Bardejova už stál Sabol, ktorý vystriedal nevýrazného Riečického. V čase 24:10 sa Bardejovčania dostali do rýchleho protiútoku, puk potiahol Šimčák a nedal šancu bezmocnému Martonovi – 2:3.

V ďalšom priebehu tretiny už gól nepadol, aj keď šance boli na oboch stranách. V poslednej tretine hostia stavili na istotu a dopredu sa neponáhľali. Pozorní boli v obrane, kde sa niekoľkými zákrokmi blysol brankár Prešova (dvakrát mu pomohla aj tyč). Keď sa už zdalo, že sa domácim vyrovnať nepodarí, prišla chvíľa Valjenta, ktorý z takmer modrej čiary prestrelil všetko, čo mu stalo v ceste a poslal stretnutie do predĺženia. V ňom diváci počas piatich minút väčšiu šancu nevideli a na rad prišli samostatné nájazdy.

V druhej sérii poslal hostí do vedenia nestarnúci Šechný, v tretej vyrovnal Vaško. Keby nedal, hostia by vyhrali. Následne samostatný nájazd nepremenil Vaško, Cútt a ani Kalináč, v šiestej sérii sa to podarilo až Šechnému a ten zabezpečil dva body pre Prešov.

 

HC 46 Bardejov - HC Prešov 3:4 sn. (1:3, 1:0, 1:0 - 0:0)


Góly: Mikolášek (Kalináč, Takáč), Šimčák (Vaško, Linet), Valjent (Cútt, Markuš) - Dancsák (Kivader, Chalupa), Kohutiar (Halás, Prokop), Prokop (Halás, Kohutiar)

 

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Riečický (Sabol)– Loydl, Takáč, Pichnarčík, Všetečka, Polaček, Bednár, Mojdis, Valjent – Mikolášek, Kalináč, Baláž – Česelka, Cútt, Solomončak – Vaško, Linet, Šimčák – Markuš

(17:15, j)

825
Diskusia
Pridať komentár