Stošić ťahá Gerlachov za bodmi, doma strelil ďalšie dva góly

1968x
26. September 2022
Dôležité víťazstvo Gerlachova
Futbalisti Gerlachova bodovali naplno 
 
Gerlachovčanom sa v poslednom čase nie veľmi darí. V ostatných troch kolách získali len bod a tak sa očakávalo, že domáci zaberú a pokúsia sa získať plný počet bodov.
 
Po minulom úspešnom ligovom ročníku z mužstva odišiel rad opôr a tak tréner Berta musel pri budovaní kádra začať prakticky od začiatku. Mužstvo stále ešte nie je v ideálnom stave a v niektorých formáciách to ešte občas škrípe.
 
Našťastie má Stošića. Srbský legionár dal v deviatich kolách 12 gólov (1,33 na zápas).
 
 
Domáci chceli a v prvom polčase boli lepším mužstvom. Vypracovali si niekoľko príležitostí, koncovka však bola žalostná. Spišiaci nemajú zlé mužstvo. Pozorne bránili a aj oni sa snažili zmeniť skóre. Kačmára však vážnejšie neohrozili.
 
V závere úvodnej časti hry ukázal Stošić, čo znamená dôraz a dôsledné sledovanie lopty. Útočník FK doslova dotlačil loptu za chrbát gólmana hostí Franka.
 
Aj druhý polčas režírovali hráči Gerlachova. MFK však dokazoval, že má kvalitné mužstvo a o výsledku dlho nebolo rozhodnuté. Územnú prevahu domácich potvrdil opäť Stošić.
 
Aj teraz ukázal dôraz pri zakončení a zvýšil na 2:0. Tretí gól pridal po skvele zahratej štandardnej situácii Havrila. V úplnom závere zápasu Havrylenko už len korigoval skóre.
 
FK Gerlachov – MŠK Spišské Podhradie 3:1 (1:0)
Góly: 45. a 55. Stošić, 82. Havrila – 90. Jochman
Rozhodovali: Svat, Mati, Horváth. ŽK: Benka, Valkučák – Havrylenko. 143 divákov
Gerlachovčania nastúpili v tejto zostave: Kačmár - Závacký, Kyjak, Košč, Koshi (90. Vázal), Havrila (86. Molčan), Stošić (90. L. Kost), Gduľa ( 81. J. Kost), Lazur, Valkučák, Benka
(16:51, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár