Ženy prelomili smolu domácich prehier

1x
17. November 2015

Ženy prelomili smolu domácich prehier a zvíťazili vo vyrovnanom zápase

IMG_6877.JPG

 Bardejovčanky sa radovali z výhry

 

Basketbalistky Bardejova privítali družstvo z Košíc a po vyrovnanom dueli zvíťazili o osem bodov.

Hráčky BKM chceli zlomiť dve smolné prehry v závere stretnutia a do súpera sa pustili odvážne. Vyhrávali v úvode už o 8 bodov, no smolné striedanie postavilo súpera na nohy, ktorý zvýšil dôraz až na maximum a domáce hráčky sa s tým ťažko vyrovnávali. Bardejovčanky mali počas zápasu opäť niekoľko vyložených šancí, ktoré nepremenili a súper to trestal.

„Takéto nepremieňanie šancí a nevynútené i vynútené chyby oberajú družstvo o sily. Ak sa to zastaví, môžu hráčky hrať oveľa pokojnejšie, nebáť sa o výsledok a vyskúšať si oveľa pokojnejšie nacvičené veci. Dominantná bola pätica hráčok: Kuhajdíková, Pekárová L., Biľová, Stachurová, Ratvajská. Ako hráčky po zápase konštatovali, je potrebné, aby do hry oveľa viac zasiahli aj ďalšie hráčky, ktoré ale musia na sebe popracovať a ešte zvýšiť dôraz v hre. Verím, že v Tarnawe bude na to priestor a hráčky prekvapia seba i trénera,“ prezradil Ladislav Mojdis z BKM Bardejov.

Bardejov - CBK Košice 67:59

Zostava: Pekárová M., Pekárová L.7, Ratvajská 10, Kuhajdíková 12, Biľová15, Stachurová 18, Francanová, Ferková 4, Prokopovičová 1

(13:05, BKM)

820
Diskusia
Pridať komentár