Bardejov opäť zdolal tabuľkového suseda

8x
16. November 2015

Bardejov opäť zdolal tabuľkového suseda

hokejbal celok.jpg

Bardejovčania

 

V 11. kole Bardejov senzačne zdolal HBC Stemarc 9:0, ktorý mu dýchal na chrbát o priečku nižšie v tabuľke. V sobotu 14. 11. si Bardejov opäť zmeral sily s tabuľkovým susedom, no z opačného konca, proti  HBK Zone Code Vranov.

HBC Knights Cactus Bardejov - HBK Zone Code Vranov 3:1 (2:0, 0:0, 1:1)

Góly: Ondeček 2, Grohoľ – Sima
Vylúčenia: 4:4
Využitá presilová hra: 1:1
Rozhodcovia: Francan, Kochan
Diváci: 57

cactus_final.jpg

Mužstvá nastúpili do zápasu s opatrnou hrou. V tomto duchu sa niesol takmer celý zápas. Obrany na oboch stranách pracovali výborne, čoho dôkazom sú len štyri góly v tomto stretnutí a to je na pomery v 3B PHbL veľmi málo. Domácich Knightov poslal do vedenia milimetrovou strelou pod hornú žrď L. Ondeček a do prvej prestávky si gól pripísal aj J. Grohoľ. V druhej tretine boli šance na oboch stranách, ale nikto z hráčov sa nedokázal presadiť. V tretej tretine L. Ondeček svojim druhým gólom z kategórie „so šťastím“ dodal dôležitý pokoj a pohodu na dotiahnutie zápasu do úspešného konca.


Bardejov hral veľmi zodpovedne smerom dozadu a skvelý O. Zajac v bráne mal shout-out takmer na dosah. Radosť mu pokazila presilová hra Vranova v tretej tretine, keď hostia ukážkovo rozobrali brániacu sa štvoricu domácich a Sima bez problémov trafil poloodkrytú bránu. Plamienok nádeje pre hostí zhasol pár minút pred koncom stretnutia, keď sa nechali zbytočne vylúčiť.
Zápas, aj keď chudobný na góly, priniesol divákom pekný, taktický a miestami bojovný hokejbal, v ktorom aj neraz zvučala žrď na oboch stranách a nechýbala aj menšia šarvátka.

Na zápas sa prišli pozrieť aj chlapci z hokejbalového krúžku ZŠ Terňa pod vedením učiteľa P. Palka, ktorý spolupracuje s 3B PHbL.

HBC Knights Cactus Bardejov nastúpil v tejto zostave:
Zajac – Rusnák, Hnát, Tipul, Sloboda – Grohoľ, Spišák, Ondeček – M. Makara, Luč, Lukaček – Dolhý, Kšonžek

tabulka 12. kolo.jpg

(16:50, D. Dolhý)

818
Diskusia
Pridať komentár