Partizán nedokázal vyhrať nad Kalinovom, hrdinom zápasu Čikos-Pavličko

1759x
03. September 2022
Remíza a dva stratené body
Bardejovčania (v červenom) získali jeden bod 
 
V štvrtom kole tretej futbalovej ligy hostili futbalisti Partizána Bardejov celok TJ Baník Kalinovo. Bardejovčania chceli nadviazať na predošlé výkony i výsledky a na jarmok doma získať plný počet bodov.
 
Od úvodu boli domáci lepším tímom a svojho súpera zatlačili. Šance si však vypracúvali ťažšie a tak sa do väčšej gólovej príležitosti nedostali. Aj preto úvodná štyridsaťpäťminútovka sa skončila nerozhodne 0:0.
 
Po zmene strán sa v 50. minúte partizáni ujali vedenia, keď presne mieril Somov a poslal hostiteľov do vedenia. Po tomto góle ožili aj hostia. Hra sa začala viac rozkuskovávať.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Po hodine hry sa zranil domáci Bombík, ktorý bol na ihrisku iba štvrť hodinu. Prišli viaceré striedania i žlté karty. Jednu z nich videl aj hosťujúci tréner Čobik-Ferčík, ktorý ešte donedávna sedel na lavičke Hornošarišanov.
 
V 76. minúte z ojedinelej šance strelili gól aj Kalinovčania (presadil sa Uhlár) a hralo sa od začiatku. Domáci znervózneli a miestami mali väčšie držanie lopty hostia.
 
 
Keď sa už zdalo, že sa duel skončí nerozhodne, domáci pochybili v pokutovom území a rozhodca nariadil pokutový kop. Brankár Bardejova Čikoš-Pavličko však Kotákovú strelu vychytal a svojim spoluhráčom zachránil aspoň bod.
 
Bardejov tak po napínavom dueli remizoval 1:1 a do tabuľky si pripísal jeden bod. Najbližšie sa Partizán stretne so Sninou, keď duel odohrá na jej pôde v nedeľu 4.9.2022.
 
Partizán Bardejov - TJ Baník Kalinovo 1:1 (0:0)
Góly: 50. Elexa - 76. Uhlár
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Elexa, Kukulský, Kmec (64. Hanuščák), Pyda, Šott, Borok, Somov (75. Pangrác Piter), M. Lukáč (46. Bombík, 59. Kica), Berecký, Haščák
Zápas sledovalo 643 divákov
(11:22, red)
Diskusia
Pridať komentár