VIDEO | Tím Olejár ide do volieb s jednou kandidátkou

4889x
20. August 2022
Poslanci zároveň zložili verejný záväzok
 Pozrite si videoreportáž
 
Vo volebnom MeetPointe kandidáta na post primátora mesta Bardejov Miloslava Olejára sa uskutočnilo ohlásenie spoločnej spojenej kandidátky na poslancov Mestského zastupiteľstva v Bardejove.
 
Nezávislý kandidát Miloslav Olejár predstavil dvadsaťpäť poslancov zo širokého demokratického bloku a z viacerých politických strán, občianskych platforiem a nezávislých kandidátov.
 
Tím Olejár ide do volieb s jednou kandidátkou, s jedným programom a jedným kandidátom na primátora mesta.
 
Poslanci zároveň zložili verejný záväzok v tomto znení:
 
„My, obyvatelia nášho kráľovského mesta, ktorí spoločne kandidujeme v tíme Miloslava Olejár, dávame obyvateľom Bardejova verejný záväzok, že budeme svoje aktivity vykonávať transparentne, otvorene a čestne v prospech všetkých obyvateľov Bardejova. Budeme pracovať v prospech celého mesta a našich volebných obvodov. Budeme uprednostňovať spoločný prospech všetkých občanov mesta pred záujmami jednotlivcov. Svoje úlohy primátora mesta a mestských poslancov budeme vykonávať podľa nášho najlepšieho vedomia a svedomia, budeme načúvať potrebám občanov a svoje rozhodnutia budeme opierať o odbornosť.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Mesto budeme rozvíjať nie len v prospech súčasných obyvateľov mesta ale aj pre budúce generácie občanov Bardejova. Úspešná samospráva vyžaduje spoluprácu. Budeme vzájomne spolupracovať v prospech zdravého vývoja a prosperity nášho mesta a jeho občanov v duchu vzájomneho rešpektu a tolerancie k iným názorom. My, dole podpísaní kandidáti na poslancov MsZ a primátora mesta Bardejov sa zaväzujeme, že budeme nakladať s verejnými prostriedkami transparentne a hospodárne.“
 
Zoznam 25 kandidátov:
 
Milan Pilip, Peter Ždiľa, Dominik Fotta, Róbert Geci, Vladislav Novák, Martin Sisák, Martin Šmilňák, František Chrzan, Marek Hudák, Ján Pecuch, Peter Štalmach, Ľubomír Augustínsky, Nataša Milistenferová, Slavomír Hudák, František Tkáč, Jaroslav Terpitko, Martin Juríček, Ján Maník, Lukáš Ondeček, Ján Gurský, Martin Demský, Tatiana Vantová, Marek Šimco, Martin Ceľuch a Jakub Boruv.
(13:33, red)
Diskusia
Pridať komentár