Hokejisti strelili poltucet a sú naďalej prví

2x
12. November 2015

Ani Senica neporazila Bardejov

ahojbardejov.sk BJ - MI.JPG

Bardejovčania opäť zvíťazili 

 

Aj po stredajších zápasoch si hokejisti HC 46 Bardejov udržali štvorbodový náskok pred Novými Zámkami. Po prestávke pokračovala prvá hokejová liga a Hornošarišania hostili Senicu. Líder súťaže duel zvládol a hostí zaťažil poltuctom gólov.

Zápas odštartoval opatrne z oboch strán. Domácim sa naskytla šanca dať gól po vylúčení Šimona, no presilovku nedokázali využiť. O pár minút neskôr hostia znovu poskytli šancu domácim skórovať, a tí to už využili. Skóre otvoril Baláž, ďalší pridal Vaško. Nečakalo sa dlho a Bardejov po strele Markuša zvýšil stav stretnutia už na 3:0. Hneď na začiatku druhej tretiny bol vylúčený Kalináč, čo následne využil Videlka a znížil na rozdiel dvoch gólov.

V 30. minúte Ružička poslal puk za Sabola. V úvode tretej tretiny dal v presilovke gól Baláž. O niečo neskôr zvýšil náskok Cútt. Po tomto góle hostia zmenili brankára a do brány šiel Račko. V 48. minúte Račka prekonal Gmitter a upravil stav na 6:2. V čase 54:16 bol vylúčený hráč domácich Šimčák do konca zápasu. Do konca sa už domáci len bránili a stav sa nemenil.

 

Bemaco HC 46 Bardejov - HC Dukla Senica 6:2 (3:0, 0:2, 3:0)


Góly: 17. a 44. Baláž, 18. F. Vaško, 19. Markuš, 44. Cútt, 48. Gmitter - 22. Videlka, 30. L. Ružička

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave:  Sabol – Loydl, Takáč, Pichnarčík, Všetečka, Polaček, Bednár, Mojdis – Gmitter, Kalináč, Baláž, Česelka, Cútt, Valjent – Vaško, Linet, Mikolášek – Borecký, Šimčák, Markuš

(13:55, red)

galla 2.jpg

Diskusia
Pridať komentár