Memoriál Jozefa Bľandu v Malcove priniesol zaujímavé súboje

2732x
29. Júl 2022
Spomínali i súťažili
Spoločne zapózovali 
 
Memoriálom Jozefa Bľandu si cez víkend pripomenuli v Malcove bývalého futbalistu i funkcionára klubu, ktorý tragicky zahynul.
 
Organizátori tentoraz stavili na vlastných a tak sa v obrovskej horúčave a na zmenšenom ihrisku predstavili súčasní a bývalí hráči (a hráčky) TJ Javorina.
 
Štartovali štyri kolektívy a najviac bodov získali, v konečnom poradí, hráči súčasného áčka. Ale ani ostatní účastníci sa zahanbiť nedali a tak diváci videli rad pekných akcií i gólov.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Na ihrisku nechýbali ani zaujímavé mená. Jozef Lukáč hrával najvyššiu súťaž v drese Partizána, Martina Cingelová pôsobila v bardejovskom prvoligovom ženskom družstve a dosahovala a dosahuje výrazné medzinárodné úspechy v kickboxe.
 
V dobrom svetle sa ukázali aj hráči Malcova 50 plus. Tým to už až tak nebehalo, ale futbalovým myslením dokázali držať krok aj s oveľa mladšími súpermi.
 
Na ihrisku sa predstavili:
 
Malcov A: Patrik Kramár, Kamil Kravec, Michal Kravec, Jakub Kravec, Maroš Lamanec, Jakub Hanuščák, Tomáš Džamba, Frederik Buday, Michal Bocko
 
Malcov 50 plus: Róbert Džunda, Jozef Bľanda, Jozef Lukáč, Michal Kramár, Vladimír Pidany, Ľubomír Falat, Marek Marinčin, Ján Glovńa, Vladimír Gduľa, Marián Valkučák, Miroslav Cingel, Stanislav Gernát
 
Zálesáci: Daniel Majoroš, Martina Cingelová, Viktor Bocko, Patrik Bilavský, Richard Matušovský, Kamil Švec, Viktória Proškovec, Daniel Miháľ, Maroš Valko, Marek Marinčin ml.
 
Šupákovci: Jozef Bľanda, Marcel Beňa, Martin Kaľata, Atila Ján Kačmár, Jozef Kačmár, Ján Bocko, Jozef Kramár, Michal Rondoš, Jozef Kolega, Patrik Zajac, Marek Bily
(18:33, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár