Bardejovské basketbalistky prehrali o jediný bod

7x
06. November 2015

Basketbalistky prehrali tesne, tentokrát o bod

ahojbardejov.sk basket, bkm cjs (10).JPG

Bardejovčanky prehrali o jediný bod

 

Basketbalistky BKM Bardejov odohrali ďalší zápas v Karpatskej lige a opäť prehrali tesne, tentokrát iba o jediný bod.  V zápase proti Košiciam domácim nevyšla prvá štvrtina, keď za desať minút zaznamenali chudobné štyri body. V tretej desaťminútovke pridali „až“ osem bodov. Aj keď v závere začali náskok súpera sťahovať, nestačilo to. Zápas ohodnotil Ladislav Mojdis.

„Prehra o bod ide na vrub nezodpovednosti. Hráčky sa prispôsobili hre súpera. Prehrali vďaka veľkému množstvu nevynútených strát. Streľba spod koša úbohá. Množstvo vyložených šancí zahodených. Takto v krátkosti možno zhodnotiť zápas, ktorý s nešťastným koncom odohrali Bardejovčanky.

Obrana bola dobrá a súper mal veľké problémy, no útok vykazoval chaos. Hráčky vekom mladé, ešte nedokážu podržať loptu a ich rozhodovanie je niekedy nesprávne. Z nepochopiteľných dôvodov namiesto toho aby prihrali voľnej hráčke, prihrávajú hráčke pri ktorej sú tri brániace súperove hráčky. Dnešný súper bol zdolateľný. Bol oveľa slabší ako Prešov, či Nowy Sacz. Škoda, že hráčky sa z predchádzajúcich zápasov nepoučili a takmer podobná chyba ako s Nowym Saczom nás pripravila o víťazstvo.

 Do skončenia zápasu bolo 36 sekúnd. Bardejovčanky vyhrávali o 3 body a mali loptu v držaní. No nezmyselná trojka v 30. sekunde znamenala stratu a obrat zápasu, ktorý v posledných sekundách korigovala Biľová trestnými hodmi. No bohužiaľ premenila iba jeden a zápas nešiel do predĺženia. Hráčkam snahu nemožno uprieť, veď v štvrtej štvrtine otočili nepriaznivý výsledok. Bojovali až do konca, no na víťazstvo to nestačilo.“

Najbližšie sa Bardejovčanky predstavia opäť doma proti silnému súperovi CBK Košice.

5.kolo Karpatskej ligy:

BKM Bardejov - ŠŠK Union Press Košice 59:60 (4:12, 15:17, 8:19, 22:12)

Zostava a body Bardejova: Pekárová M., Pekárová L. 15, Ratvajská 13, Kuhajdíková 4, Biľová 13, Stachurová 14, Puzderová Ferková, Prokopovičová

(13:15, red)

real kancelaria.jpg

Diskusia
Pridať komentár