Galla kickbox show opäť v športovej hale

15x
02. November 2015

Druhý ročník galla kickbox show

kick_ahojbj_(3).jpg

Reportáž z minulého ročníka

http://ahoj.tv/clanok/noc_kickboxu_sa_v_bardejove_vydarila.html 

 

Pred rokom v novembri sa v športovej hale uskutočnil turnaj v kickboxe so zahájením večernej športovej galla show, v ktorej sa predviedli muži a ženy. Rovnaká akcia sa uskutoční aj tento rok. „Po pozitívnych ohlasoch z okolia, či už z toho športového alebo aj širokej verejnosti, sme sa rozhodli uskutočniť aj tento rok Gallu v kickboxe. Tento rok sa na vás tešíme dňa 14.11.2015 opäť v ŠH Mier so začiatkom o 18:00 hod.,“ pozval Vladimír Dudinský, ktorý je hlavným manažérom a organizátorom. . Gallu v kick boxe, asociácie Wako, aj tento rok usporadúva Bardejovský Edymax Kick box club, Aj tento rok do Bardejova zavítajú, aj vďaka sponzorom, súťažiaci nie len zo Slovenska, ale aj z Poľska, Maďarska a Ukrajiny.

Fighteri majú možnosť zabojovať o 4 tituly International champion Slovenského zväzu kick boxu a to v nasledovných kategóriach - MMA (Mix martial arts - zmiešané bojové umenie, kde je v zápase dovolené takmer všetko okrem úderov do očí a kopancov na genitálie), ďalej v kategórii K1, a taktiež v klasickom boxe. V ringu sa predvedú kvalitné zápasy s talentovanými fightermi. „Budete mať možnosť pozrieť si naživo 15 zápasov. Zápasiť sa bude v 3 kolách po 2 minúty.  V MMA kategórii a boxe to budú 3 kolá po 3 min.  Za Bardejov budú bojovať  o cenné kovy Martina Cingeľová v K1 +55 kg, Tomáš Cingeľ v kick light 50 kg, Jozef Olejarčin + 91 K1, Dano Semanko -67 kg v disciplíne Low kick, taktiež Richard Kotúček +91kg v K1 a Matúš Sobek 67 kg v disciplíne Full contact. Jozef Trudič sa nám predvedie v MMA + 91 kg. Na tejto Galle sa Vám predstaví aj Majsterka sveta z Ukrajiny vo váhe do 55 kg, taktiež  rôzni amatérski a aj profesionálni športovci. Zápasiť sa bude bez prilby, oficiálne podľa pravidel SZKB,“ informoval V. Dudinský.

Pred rokom sa tejto súťaže zúčastnilo 1 900 divákov. Ani tento rok nebude chýbať tombola. Počas programu vystúpi a zahrá Bardejovská skupina -  Liquid error. Nebude chýbať ani svetelná show či ohňostroj počas vyhlasovania víťazov. Taktiež sa v kulturistike predvedie Dávid Savočka.

V závere bude možné odfotografovať sa spolu s víťazmi. Moderátorom večera bude prezident Slovenského zväzu kick boxu Onuščák. Predaj lístkov bude na mieste. Možnosť zakúpenia VIP lístkov (sedenie priamo v strede deja pod ringom).

(18:20, red)

kickbox ahojbardejov.sk.jpg

Diskusia
Pridať komentár