VIDEO | HBC Knights Bardejov majstrami Hokejbalovej Ligy Východ

1497x
17. Jún 2022
HBC Knights Bardejov majstrami Hokejbalovej Ligy Východ
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Počas víkendu sa odohral finálový turnaj v Trebišove, ktorý ovládli bardejovskí hokejbalisti, kde vo finále narazili na domáce družstvo, ktoré dokázali poraziť s výsledkom 3:2 po predĺžení. Rozhodujúci majstrovský gól strelil Jakub Grohoľ. HBC Knights sa stali majstrami Hokejbalovej Ligy Východ.
 
Káder víťazov z Horného Šariša bol dobre vyskladaný, tvorili ho starší ťahúni, ale i mladší hráči.
 
„Káder u nás pozostáva z drvivej väčšiny Bardejovčanov, ktorí sa tomuto športu venujú dlhé roky, a tak sme dopĺňali starších ťahúňov o mladé pušky. Napríklad Sebastián Kaščák patrí medzi mladých hráčov, ktorý hraje extraligu v Košiciach a sním sa nám podarilo doviezť z Košíc ešte dvoch hráčov, ktorí nám tiež nesmierne pomohli, či už v základnej časti alebo v play-off, a to bol Pivarník a Jenčuš,“ ozrejmil vedúci tímu.
 
 
 
Za najlepšieho hráča tímu označili Richarda Majera, ktorý sa stal najlepším strelcom ligy s 11 gólmi.
 
„Každý jeden z tímov mal nejakú hokejbalovú osobnosť, ktorá vedela ten celý vývoj zápasu zmeniť, takže tam to už bolo o tom, kto bol zodpovednejší v obranných činnostiach a komu to tam padlo v závere,“ skonštatoval vedúci tímu. Rozhodujúce finálové góly strelil Jenčuš, Majer a Grohoľ.
 
 Hokejbalisti HBC Knights Bardejov
 
Tím má do budúcnosti ešte veľa plánov
 
„Teraz na leto máme v pláne niekoľko turnajov. Medzi také popredné patrí turnaj v Bošanoch, kde sa zúčastňuje 40 až 50 tímov. Je to trojdňový turnaj s kvalifikáciou a taktiež ešte Funky Monkey cup v Liptovskom Mikuláši,“ informoval vedúci tímu.
 
Hokejbalisti trénujú aj mladších hráčov v kategórii U12, s ktorými sa od septembra plánujú zúčastniť súťaží slovenskej hokejbalovej únie.
(12:58, red)
Diskusia
Pridať komentár