Kanonier Marko Lukáč hetrikom zostrelil Kežmarok

2394x
06. Jún 2022
Bardejovská Nová Ves zdolala Kežmarok
Bardejovská Nová Ves (v žltom) zdolala Kežmarok a živí ešte šancu na dobré umiestnenie 
 
Po nedeľnom kole 4. ligy je na prvých piatich miestach (respektíve šiestich), ktoré znamenajú účasť v tejto súťaži aj v budúcej sezóne riadny pretlak.
 
Definitívu už majú Stará Ľubovňa, Gerlachov s Ľubotice. Blízko je Sabinov a o jednom, resp. dvoch miestach sa rozhodne v záverečných dvoch kolách medzi Veľkým Šarišom, Medzilaborcami, Kežmarkom a Záhradným.
 
Šancu má ešte aj Bardejovská Nová Ves. ŠK Milénium to však už nemá celkom vo vlastných rukách.
 
Zaujímavý zápas proti Kežmarku v 28. kole obsahoval všetko, päť gólov, dva pokutové kopy a dve vylúčenia. ŠK sa muselo zaobísť bez svojho hrajúceho trénera Františka Šotta. Ten po vylúčení v predchádzajúcom kole sedel len na tribúne.
 
 
Domáci začali dobre a Marko Lukáč prvú šancu ešte nepremenil. Po jeho zakončení zazvonila brvno na bráne FK. O chvíľu neskôr, opäť dobrá lopta za obranu na rýchleho Lukáča. Ten bol faulovaný a nariadený pokutový kop s prehľadom premenil.
 
Novoveský kanonier pridal do polčasu ešte dva presné zásahy. Oba po rýchlych protiútokoch a presnom zakončení.
 
Druhý polčas sa začal vyvíjať podľa už zaužívaného scenára. Domáci sa stiahli na vlastnú polovicu. Hostia pridali a z ničoho nič bol 3:2.
 
Na Kežmarčanoch bolo vidieť túžbu po vyrovnaní. To sa nepodarilo a tak tri body zostali doma.
 
ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová ves – 1. FC Kežmarok 3:2 (3:0)
Góly: Lukáč 3 (prvý z PK) – Matalík, Kristan. Rozhodovali: Greško, Hríb, Kopaničák. ŽK: Valkučák, Škvarek, Vázal – Ondrejka. ČK: Škvarek - Ondrejka (obaja po 2 ŽK). 200 divákov
Bardejovská Nová Ves nastúpila v tejto zostave: Kaščák –Škvarek, Valkučák, Šott, Vanta, Vázal, Sopko (77. Stolárik), Keresteš, Konkoľ, Gduľa (88. Jarkovský), Lukáč
(8:33, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár