Bardejovská Nová Ves prehrala o gól vo Veľkom Šariši

1558x
03. Jún 2022
Tréner Šott: Na postup máme už len málo príležitosti
 
V 4. futbalovej lige sever sa o post lídra usilujú plece pri pleci Stará Ľubovňa a Gerlachov. ŠK Milénium Bardejovská Nová Ves stráca body nielen vonku, ale aj doma. Snaha priblížiť si postupovú piatu priečku po reorganizácií je prakticky nulová.
 
U pivovarníkov nepremenili šance
 
Novovešťania aj keď sa od 20. kola rozohrali, no nedarilo sa im dobehnúť straty celého priebehu súťaže. Hrajúci tréner František Šott po prehre vo Veľkom Šariši to komentoval takto: „Je to dlhodobý problém. Najmä keď hráme vyrovnaný zápas, tak prehráme. Často sa o nás fanúšikovia pochvalne vyjadrovali, boli prekvapení z našej kvalitnej hry. No hrá sa na body a tie nám ušli. Aj v tomto zápase mali domáci len dve strely na bránu. Tečovaná strela od múru skončila v našej bráne. My sme doplatili na nepremieňanie gólových príležitosti."
 
Šott si zahral len 15 min a uvidel ČK
 
Snaha o bod v závere zápasu vyšla naprázdno. Pokúšal sa o to aj Šott, ktorý striedal Gduľu a v 70. minúte nastúpil do hry.
 
„Domáci sa stiahli a boli radi, že odkopnú loptu na polovicu ihriska. V 84. min. náš hráč Vázal bol faulovaný, následne aj Konkoľ. No rozhodca po prvej výhode odpískal loptu pre domácich. Z našej výhody bola nevýhoda, a tak sa hráči rozbehli k rozhodcovi Miľovi. Ja som bol kontaktovaný domácim Miženkom, ktorý mal už ŽK. Lenže rozhodca si bol vedomý čo robí, druhú ŽK mu nedal, ale dal inému hráčovi. A ja som uvidel ČK. Po vzájomnej potyčke nedal ČK Miženkovi, ale mne, hneď bez ŽK."
 
 
Počkáme, ako to posúdi komisia zväzu
 
„Pozreli sme si záznam z videa a v utorok sme podali STK podnet na prešetrenie. Jasne vidieť ako som bol napadnutý Miženkom. Keď už rovnaký meter po vzájomnom napadnutí, tak ja som mal dostať ŽK, alebo obaja ČK. Tak to rozhodca vyriešil, aby domáci hráč nedostal ČK. Aj minulý rok sme s Veľkým Šarišom doplatili na rovnaký problém. Neoprávnene bol vylúčený M. Lukáč a pri odvolaní sme uspeli. Neviem či je to náhoda, alebo pivovarníci majú sympatie niektorých pánov."
 
Hotujú sa do regionálnej 5. ligy
 
Keďže Šottovci v priebehu sezóny strácali dosť bodov najmä doma, šanca na účasť z hornej časti tabuľky o poschodie vyššie je podľa kormidelníka vzdialená.
 
„Šanca už nie je, nechceme si klamať. No máme tri zápasy doma a chceme sa ukázať. Aj keby sme všetko doma vyhrali, tak to by museli mužstvá z prvej štvorky prehrať aspoň po dva zápasy. Na piate miesto strácame málo, ale prvá štvorka by takto nemala zaváhať. "
 
FC Pivovar Veľký Šariš – ŠK Milenium 2000 Bardejovská Nová Ves 1:0 (1:0)
Gól: 38. Miženko
ŽK: Michal Varga, Fabián, Jurčišin, Mišenčík, Miženko - Valkučák, H. Šott, Sosňak
ČK: F. Šott 
BNV: Lipták – Valkučák (70. Vázal), H. Šott, Vanta, Sopko, Keresteš, Sosňak, Konkoľ, Gduľa (70. F. Šott), Župa, Lukáč
(14:07, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár