Do Bardejovskej Novej Vsi prišiel tréner Kukulský, avšak len ako hosť

1833x
27. Máj 2022
Ako dopadne reorganizácia?
Bardejovčan Kukulský momentálne trénuje Starú Ľubovňu 
 
Po skončení tohto ligového ročníka čaká na mužstvá pôsobiace v regionálnych súťažiach reorganizácia. Tú zväz pripravuje už dlho. Pre pandémiu ju však možno uskutočniť až teraz. Či bude prínosom ukáže čas. Pravdou je aj to, že čosi veľmi podobné tu už bolo, ale dlho nevydržalo.
 
Tretie ligy budú dve a z východu v nej zostane 10 družstiev, päť pôjde do štvrtej a posledný do piatej ligy. Zo štvrtých líg ostane v súťaži prvých 5 (možno 6) z každej skupiny a doplní ich 5 treťoligistov. Samozrejme počet môžu ešte zmeniť postupujúci a zostupujúci z vyšších súťaží. Dve najvyššie sú už ukončené. O tom, kto ich bude hrať v budúcej sezóne sa však bude rozhodovať (z časti sa už rozhodlo) za zeleným stolom.
 
Hostia po remíze v Bardejovskej Novej Vsi, s 57 bodmi sú už takmer istými účastníkmi 4. ligy aj v nasledujúcom ligovom ročníku. Domáci strácajú na piate miesto 4 body.
 
V oboch mužstvách nastúpil rad hráčov, ktorí majú nedávne skúsenosti aj z druholigového Bardejova. Imrich, Švec, Rabik a Serečin obliekali dres Hornošarišanov, rovnako aj Župa, Keresteš, M. Lukáč či Konkoľ.
 
Novovešťania uhrali s lídrom bod 
 
Vyše 200 divákov videlo dobrý futbal. Spočiatku hru ovládali domáci a už v 9. minúte ich Marko Lukáč poslal do vedenia. Prišla však už tradičná chyba v defenzíve a nikým nebránený Tinát zrovnal skóre. Šance boli na oboch stranách, ale gól už nepadol a tak sa išlo do šatní za vyrovnaného stavu.
 
V úvode druhej časti hry zabrali hostia, ale aj hráčov ŠK Milénium bolo na ihrisku vidieť. Nedáš – dostaneš sa potvrdilo v 57. minúte. Najskôr zazvonilo brvno na bráne MFK, ale už z nasledujúceho protiútoku sa tešili hostia a Lapoš ich poslal do vedenia. Domáci sa nevzdávali a M. Lukáč svojím druhým gólom v zápase zabezpečil deľbu bodov. V záver ešte horelo pred bránou hostí ,ale skóre sa už nemenilo.
 
ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves – MFK ADV Stará Ľubovňa 2:2 (1:1)
 
Góly: M. Lukáč 2 (prvý PK) – Tináth, Lapoš
rozhodovali D. Mano, J. Mano, Maďar
ŽK: Rinďoš, Serečin, Reľovský, Vojtek, 200 divákov
BNV: Lipták – Vázal ( 67. Konkoľ) , Valkučák, H. Šott, Sopko,Keresteš, Lukáč, Sosňak, Gduľa, F. Šott, Župa
(18:00, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár