Partizán odohrá posledný zápas v sezóne

1983x
20. Máj 2022
Podbrezová oslávila postup, Partizán sa červenal
Partizán v červených dresoch sa červenal 
 
V predposlednom kole druhej najvyššej futbalovej súťaže Podbrezová zosmiešnila Partizán Bardejov po výsledku 7:1 pred tisíc divákmi. Železiari po zápase oslavovali postup do 1. ligy a Hornošarišania sa definitívne zo súťažou lúčia.
 
Z 3. ligy postúpili v ročníku 2011/12. Najlepšie umiestnenie, 2. miesto v 2. lige, dosiahli v sezóne 2013/14 a od sezóny 2017/18 sa zachraňovali.
 
Rozlúčka s 2. ligou v Košiciach
 
Záverečné 30. kolo sezóny bude v piatok 20. 5. Partizán sa predstaví na novom štadióne FC Košice. Duel štartuje o 17.00 hod.
 
29. kolo: Podbrezová - Bardejov 7:1 (3:1)
Góly: 15. Pavúk, 25. Kováčik, 41. Galčík, 62. Kuzma, 75. Kukoľ, 85. Kuc (vlastný), 90. Sýkora - 27. Župa.
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko (C) - Adekuoroye, Kuc, Cmiljanović, D. Lukáč (49. Ristovski), Jurčišin, Župa (74. M. Lukáč), Dopater, Horvíth, Brenkus (80. Csáno), Panadić.
 
 
Tréner Galko: Aj fyzicky sme odpadli
 
Tréner Partizána Jaroslav Galko po zápase nebol nadšený z výkonu svojho tímu, ktorý prevzal po Šarmírovi pred duelom s Rohožníkom:
 
„V polčase sme sa snažili hrať v defenzíve. No aj tak sme domácim dávali dostatok priestoru na príležitosti. Dopredu sme urobil dve dobre akcie, ale domáci boli jednoznačne lepší. Po polčase ešte vystriedali a my sme už fyzicky možno po 60. min. odpadli. Železiari si vypracovali jednu šancu za druhou. Treba im len pogratulovať. Z našej strany to bol veľmi slabý výkon. Sezónu nemôžem hodnotiť. Pri mužstve som len štvrtý zápas. Mužstvo som len spoznával. Myslel som, že ich naštartujem, ale mali sme ťažkých súperov. Mužstvá boli nie o jednu, ale o dve triedy lepším tímom. Boli sme jednoznačne slabším súperom."
 
Bývalý brankár Remeta: Brankár nás poškodil
 
Na facebookovej stránke Partizána svoj názor na brankára Čikoša-Pavlička napísal bývalý úspešný bardejovský golman Dušan Remeta: „O zápase o tom potom. Ale aby kapitán mužstva svojim neuváženým faulom a následne vylúčením v Námestove oslabil a citeľne poškodil "potápajúci sa loď" na štyri zápasy, si na tento zápas (v Podbrezovej) natiahol kapitánsku pásku!?"
(11:14, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár