Nová Ves remizovala so Záhradným, predstaví sa v Nižnom Hrušove

1427x
15. Máj 2022
Strata bodov môže mrzieť
Hráči Bardejovskej Novej Vsi 
 
Po zamýšľanej reorganizácii zostane prvých päť (možno šesť) účastníkov 4. ligy v tejto súťaži, ostatní „zostúpia“ do ligy piatej. Záhradné si remízou v Bardejovskej Novej Vsi tento cieľ priblížilo, naopak domáci, ktorých nádej stále žije, si situáciu skomplikovali.
 
Sú na 8. mieste, na vytúženú priečku strácajú šesť bodov. Do konca súťaže zostáva ešte šesť kôl a tak je stále o čo hrať.
 
Prvý polčas bol v réžii domácich. Niekoľko dobrých príležitostí nepremenili, ale v 26. minúte sa presadil Marko Lukáč, gól do šatne pridal Šimon Stachura.
 
 
Aj úvod druhej časti hry ovládali domáci. Koncert nepremenených príležitostí však vzbudzoval obavy o osud zápasu. Nedáš – dostaneš sa potvrdilo v 61. minúte, keď sa presadil Eliáš.
 
Domáci opäť mohli víťazstvo potvrdiť, no prekonať Buchtu v bráne hostí sa im nepodarilo. Naopak v 87. minúte poslal Ďurica loptu za Liptákov chrbát a bolo vyrovnané.
 
Na zápas bolo zvedavých vyše 200 divákov a napriek nie práve najšťastnejšiemu koncu pre ŠK Milénium videli dobrý futbal. Na ten sa prišiel pozrieť aj psík, kvôli ktorému sa muselo prerušovať. Veľmi sa mu z ihriska nechcelo, ale domáci hráči situáciu zvládli a onedlho sa mohlo pokračovať.
 
ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves – FK Záhradné 2:2 (2:0)
Góly: Lukáč, Stachura – Eliaš, Ďurica
Rozhodovali: Šuba, Gibala, Greš. ŽK: F. Šott, Vanta, Sosňak – Štec, Sabol, Leško, Stac. 200 divákov
Bardejovská Nová Ves nastúpila v tejto zostave: Lipták - Theisz (69. Vázal), Valkučák, H. Šott, Vanta, Sopko, F. Šott, Lukáč ( 77. Gimecký), Stachura, Sosňak, Gduľa
 
V 25. kole sa Bardejovská Nová Ves predstaví v Nižnom Hrušove, nedeľný duel má výkop o 16.30 hod.
(8:49, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár