VIDEO | Partizáni prehrali aj posledný domáci duel

1898x
07. Máj 2022
Smutná rozlúčka s domácimi fanúšikmi
Partizáni nevyhrali už siedmy zápas v rade. Pozrite si našu videoreportáž
 
Predzápasový pohľad na tabuľku jasne ukazoval, kto je favoritom. Skalica bola na treťom mieste a pri chaose s udeľovaním licencií, je možné, že aj tretí bude mať možnosť postúpiť do najvyššej súťaže. Naopak Partizán, po neskutočne neúspešnej jarnej časti, je už istým zostupujúcim.
 
Bilancia posledných piatich zápasov u oboch súperov bola značne rozdielna. Skalica mala na konte 3 výhry, jednu remízu a jednu prehru, domáci 5x prehrali. Žiadosť o odpustenie zvyšku trestu Čikoš-Pavličkovi SFZ zamietol a tak musel tréner Galko opäť poslať do brány Fojtíčka.
 
 
V úvode to ešte vyzeralo ako tak. V 15. minúte sa zaskvel Fojtíček o niekoľko minút jeho náprotivok Junas. Prišla však 24. minúta a Voleský strelil vedúci gól hostí. Na druhý gól potrebovali Skaličania len 8 minút. Horváth videl žltú kartu a kopal sa pokutový kop. Šebestovu strelu Fojtíček vyrazil , no nikým nebránený Baumgartner ju poslal za chrbát bardejovského gólmana. Dvojgólový náskok a nemastný neslaný výkon domácich nasvedčoval tomu, že o zápase je rozhodnuté.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Do druhého polčasu tréner Galko prestriedal, ale noví hráči hernému prejavu Partizána veľmi nepomohli. I keď Jurčišinovi, ako jednému z mála futbalistov v červených dresoch, nemožno uprieť snahu a bojovnosť. Šťastnú ruku mal na druhej stane coach hostí Koscelník. Poslal do hry Kousala a ten sa mu o chvíľku za dôveru odmenil tretím gólom svojho mužstva. Z domácich mal ešte obrovskú šancu Panadič, keď išiel sám na brankára. Predviedol však zakončenie nehodné mladšieho žiaka.
 
Partizáni nezískali ani bod už v siedmich zápasoch po sebe. Takúto bilanciu si nepamätá asi v Bardejove nikto. Z mužstva cítiť frustráciu a vyzerá to tak, že všetci už len čakajú na záver sezóny. Do konca ligového ročníka ich čakajú ešte dva ťažké zápasy v Podbrezovej a Košiciach.
 
Partizán Bardejov BŠK – MFK Skalica 0:3 (0:2)
Góly: 24. Voleský, 32. Baumgartner, 53. Kousal,
rozhodovali: Smolák, Roszbeck, Štofík,
ŽK: Maník, Keresteš, Horváth, Olewale - Caltík
Partizán: Fojtíček – Olewale, Cmiljanovič, D. Lukáč (46. Kuc), Župa, Dopater (64. Stachura), Horváth, Brenkus (46. Jurčišin), Keresteš, Maník (85. M. Lukáč), Panadič
(20:12, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár