Bardejovčania strieborní!

1910x
25. Apríl 2022
Majstrovstvá stredísk Slovenska 2022 – Nová Dubnica
 
Bardejovčania dosiahli skvelý úspech 
 
22. - 24. apríla 2022 sa uskutočnil ďalší z tradičných Saleziánskych turnajov, na ktorom sa predstavila „U15“, ktorá reprezentovala naše mesto Bardejov. Hanba to rozhodne nebola a výsledok potešil.
 
Počas základnej skupiny sme narazili na U15 domácich - Novej Dubnice a tím Humenného. Z tímom Novej Dubnice sme zvíťazili 4:1 a v odvete 5:0. Humenné sme porazili 5:0 a v odvete 0:7. Základnú skupinu sme teda vyhrali bez zaváhania a v hernej pohode sme nastúpili na večerné semifinále proti tímu Prešova.
 
Po náročnom dobýjaní súperovej bránky sme zvíťazili v predĺžení 1:0 a postúpili tak do finále. Počas týchto zápasov sa výrazne presadili hráči Šimon Varmus, ktorý neskôr vyhral cenu za najlepšieho útočníka, brankár Tobias Ondavský a tiež kapitán Timotej Jančošek.
 
Bohužiaľ nedeľné finále poznačili zdravotné problémy v tíme práve u nášho kapitána, ale aj iných hráčov. Aj napriek tomu sme zabojovali a proti tímu Námestova sme si hanbu neurobili. Zápas sme síce prehrali 2:0, no na turnaji to bol najlepší výsledok, aký hráči z tímom Námestovskej U15 uhrali.
 
Strieborné medaile sme si teda odniesli zaslúžene, rovnako ako skúsenosti do ďalších podujatí. Poďakovať by som chcel Saleziánom v Bardejove, ktorí roky vytvárajú prostredie a možnosti pre výchovu hokejbalovej mládeže a tiež Komunitnej nadácií Bardejov, ktorá nás posledné roky vždy podporila finančne.
 
Naposledy sme vďaka komunitnej nadácií mohli zakúpiť kompletnú brankársku výstroj, bez ktorej by sme nemohli ďalej fungovať.
(19:54, M. Rusnák)
Diskusia
Pridať komentár