Partizán nestačil ani na Rohožník, v zápase tri penalty

3005x
23. Apríl 2022
Bardejov znova nezískal potrebné body
Futbalisti Partizána doma opäť prehrali 
 
Bardejovčania nastúpili na zápas 26. kola s FC už s novým trénerom. Je ním 61-ročný Jaroslav Galko, niekdajší asistent Jána Kozáka st. v MFK Košice.
 
Galko viedol Košice aj ako hlavný tréner. Pôsobil tiež v Lokomotíve Košice, Barci, Haniske, Sabinove a Tatrane Prešov. Ako hráč má na konte 30 zápasov v najvyššej súťaži v drese Tatrana Prešov rokoch 1986-88.
 
POZRITE SI BOHATÚ FOTOGALÉRIU:
 
Na lavičke Rohožníka sedí Szilárd Németh. Bývalý slovenský reprezentant hrával v Slovane Bratislava, Sparte Praha, FC Košice, Interi Bratislava, v poprednom klube anglickej ligy Middlesbrough, Racingu Štrasburg, Alemannii Aachen a Hainburgu FK. V reprezentácii nastúpil v 59 zápasoch a dal 22 gólov.
 
FC Rohožník bol pred zápasom na 13. (nezostupovom) mieste s náskokom šesť bodov na 15. Bardejov. Tréner Galko sa pri svojej premiére musel zaobísť bez potrestaných Čikoš-Pavlička, Brenkusa a Adekuoroyeho.
 
 
Partizáni neboli slabším mužstvo a šancí bolo na dva zápasy. Koncovka je však žalostná. Naopak hostia dvakrát vystrelili na bránu a bol 0:2.
 
V druhej časti hry prišiel na ihrisko Kuhajdík a bol to práve on, kto nádhernou strelou tesne minul bránku FC. V 49. minúte sa Bardejovčania konečne dočkali. Cmiljanović strelil z penalty kontaktný gól.
 
Prišla však 55. minúta, tradičné zaváhanie v obrane domácich a opäť to bolo o dva góly. Cmiljanović o päť minút nádhernou strelou z voleja prekonal gólmana hostí. Šanca na vyrovnanie prišla v 79. minúte.
 
Partizáni mali možnosť zrovnať skóre z pokutového kopu. Cmiljanović však už tretí gól nepridal a úspešnejší bol tentokrát brankár hostí Havlík. Až do záveru zápasu to pred bránou Rohožníka horelo. Loptu do nej však nikto dopraviť nedokázal.
 
Náskok Rohožníka pred Partizánom je štyri kolá pred koncom deväť bodov. Teoreticky nádej na záchranu ešte existuje. Pri pohľade na vylosovanie však len ťažko očakávať, že Bardejovčania si druholigovú príslušnosť udržia.
 
Čoskoro vám na našom youtube kanáli prinesieme videoreportáž z tohto duelu. 
 
Partizán Bardejov BŠK - FC Rohožník 2:3 (0:2)
Góly: 49. a 60. Cmiljanović (prvý z 11 m) - 24. a 31. Frimmel (druhý z 11 m), 55. Pittner
Rozhodovali: Dohál, Hrmo, Poracký. ŽK: Kersteš, Galko, Kuc – Horváth, Milota, Havlík. 543 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Fojtíček – Cmiljanović, Horváth, Jurčišin, Ristovski (81. Lukáč), Kuc, Župa, Dopater (71. Stachura), Csáno (46. Kuhajdík), Maník (89. Lukáč), Keresteš
(19:54, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár