Partizán odohral prvý prípravný zápas

1982x
20. Január 2022
Bardejovčania v príprave
Stachura (vpravo) v súboji 
 
Partizán Bardejov odohral prvý prípravný zápas v zimnej príprave, vycestoval do Ružomberka, kde si sily zmeral s prvoligistom. 
 
V prvom polčase sa striedali šance na oboch stranách. Vedenia sa ujali domáci, keď sa v 11. minúte presadil Ševčík. Vzápätí si však Maslo nešťastne vrazil loptu do vlastnej brány a bolo vyrovnané. Šancu mal aj Lukáč, ale nemieril presne.
 
V závere polčasu, po rohovom kope, skóroval hlavou Maslo. Obaja tréneri prestriedali a na ihrisko prišli iné mužstvá. Partizánom sa podarilo vyrovnať. Presnou strelou k žrdi zrovnal skóre Ristovski. Zvýšiť mohol Stachura, ale gólman domácich si s jeho strelou poradil.
 
V závere zápasu hráči MFK strelili ešte dva góly a potvrdili víťazstvo. Partizáni podali na začiatok prípravy slušný výkon. S tretím celkom tabuľky najvyššej súťaže hrali väčšiu časť zápasu vyrovnanú partiu. Nevyšiel však záver. To je už dlhodobo problém mužstva z Horného Šariša.
 
Obe mužstvá nastúpili v značne pozmenených zostavách a tréneri sa zamerali najmä na overenie schopností hráčov, ktorí sa uchádzajú o dresy ich mužstiev. V drese Partizána sa objavil rad neznámych mien. Čas ukáže, kto v Bardejove ostane.
 
MFK Ružomberok – Partizán Bardejov 4:2 (2:1)
Góly: 11. Šefčík, 45. Maslo, 76. Boďa, 82. Macejko – 16. vlastný (J. Maslo), 64. Ristovski.
Rozhodovali: Burger – Súkeníková, Matej.
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Fojtíček – Horváth, Župa, Cmiljanović, Petko, Keresteš, Manik, Ristovski, Lukáč, Salisu, Kafrík. Striedali: Biuk (NB) – Mahenica, Jurčišin, Ikedy, Wereew, Stachura
(10:06, P. Cingel, foto: MFK Ružomberok)
Diskusia
Pridať komentár