VIDEO | Kapela NIEčO NAVYšE prichádza s novinkou. Venuje ju všetkým oslavám, ktoré sa kvôli pandémii nemohli uskutočniť

1675x
17. December 2021
Chystajú aj nový album
 Pozrite si videoklip
 
Aj napriek aktuálnej situácii sa bardejovská kapela rozhodla, že nebude otáľať a v rámci dokončovania štvrtého štúdiového albumu vydá nový song s názvom Narodeninová (NRDNNV). Najväčšou oslavou je práve ich radosť z čoskoro dokončeného albumu.
 
Autorom textu je tentokrát kamarát chalanov, Lukáš Raďo Raďák, ktorý pôsobí ako spevák v kapele DATUM VYROBY. O hudbu sa postarala kapela NIEčO NAVYše. Na nahrávaní a mixe sa podieľalo CLANGOR Studio (Filip Andel) a finálny master mal na starosti, ako to býva zvykom, PeetBeck (Peter Reviľak). O párty videoklip sa postaral Peter Durák z DURAK Production.
 
Súčasný videoklip je venovaný všetkým oslavám, ktoré sa kvôli pandémii nemohli uskutočniť a žiadne bubliny sa nemohli vytvárať.
 
„Náš videoklip mal vyzerať úplne inak, ale na poslednú chvíľu sme to kvôli lockdownu museli celé zmeniť, preto sme sa rozhodli, že to celé vezmeme z opačnej strany a urobíme si z toho našu vlastnú párty,“ povedal spevák kapely Viliam.
 
Kapela usporiadala vlastnú oslavu  
 
Narodeninová párty sa konala v Hornošarišskom osvetovom stredisku v Bardejove, ktoré kapele poskytlo priestory. „Už dlhšiu dobu sa snažíme, aby sme čo najviac spolupracovali „s našimi“ ľuďmi, teda s ľuďmi a inštitúciami na východe, ideálne v rámci okresu, preto som rád, že sa nám podarilo zapojiť do toho aj HOS-ku,“ dodáva Viliam.
 
Na natáčaní videoklipu sa zúčastnil aj plyšový macko, ktorý, na počudovanie, zvládol svoju úlohu nadštandardne dobre, neopil sa a dokonca chlapcom ani nezjedol nachystané koláče a narodeninovú tortu. Narodeninová torta tentokrát skončila len v okuliarových rámoch (drevených) speváka Viliama, na čo bude mať dlhšiu dobu krásnu a sladkú pamiatku.
(13:49, V. Zamborský)
 
Diskusia
Pridať komentár