Rekonštrukcia Partizána je na spadnutie

1995x
21. November 2021
Tréner po zápase s Púchovom: Potrebujeme piatich hráčov
Trénerská dvojica Šarmír - Kurty 
 
V jesennej časti druhej najvyššej futbalovej súťaže Partizán Bardejov zapísal do tabuľky len druhé víťazstvo. V zápase susedov o záchranu vyhral nad Púchovom 2:0. Tréneri oboch tímov už teraz naznačujú, čo všetko je potrebné vylepšiť a najmä slabších hráčov vystriedať.
 
Šarmír potrebuje piatich hotových hráčov
 
Kormidelník Partizána Marián Šarmír je presvedčený, že dlhšia zimná prestávka bude, tak ako letná, vhodná na zohratie. Veď po dve výhry majú aj jeho dvaja susedia na chvoste.
 
 
„Tentoraz to bol veľmi dobrý prístup do zápasu každého hráča. Všetky činnosti zvládali dobre. No v zakončení sa trápime, mohlo byť aj štyri, päť nula. No mrzí ma ako dopadla jesenná časť, musíme popracovať, aby sme sa zachránili. Aspoň piati hotoví hráči musia prísť, ideálne by bolo slovenskí. Inak budeme mať veľké problémy. No Slovákov je veľmi ťažko tu dotiahnuť. Odchody budú určite, kostra tu zostane. S majiteľom to prehodnotíme. Každý podceňuje Námestovo, Púchov, aj nás, ale vyhrať môže každý s každým."
 
Tréner Púchova sa hanbil
 
Tréner Púchova Marek Šimáček bol zjavne nespokojný s výkonom hráčov a zdá sa, že aj u nich niekoľkí sa porúčajú.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU ZO ZÁPASU BARDEJOV - PÚCHOV:
 
„Chceli sme bodovať. Náš výkon sa nedá inak nazvať ako hanbou. Niektorí už v klube nebudú pokračovať. Bardejov hral to, čo sme očakávali. Našou slabou aktivitou sme im dovolili streliť dva góly. Vyhrali zaslúžene.“
 
Málo gólov, je čo doháňať
 
Šimon Stachura sa gólom v jeseni nepresadil, tentoraz nastúpil od úvodného hvizdu. „Mrzí nás postavenie v tabuľke. Nie som spokojný so sebou, je čo zlepšovať. V koncovke nám to nevychádza. Nepomohol som mužstvu. Dnes sme bodovali naplno, môžeme sa v súťaží udržať."
 
Filip Maník dal v prvej časti súťaže tri góly. No k spokojnosti má ďaleko. „Mrzí ma, ako stojíme, máme mužstvo minimálne na stred tabuľky. Rešpektujem trénera, ako robí zostavu. Musíme zabojovať v jari, aby sme postavenie v tabuľke zlepšili. Ja som si želal viac gólov nielen pri mojom zakončení. To sa odo mňa aj očakávalo. No výkon mužstva nebol dobrý. Prvé tri kluby v tabuľke majú svoju kvalitu, lenže liga je veľmi vyrovnaná. Dostávali sme lacné góly, to bol hlavný problém. Minimálne o sedem bodov sme mali mať viac."
(16:27, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár