Bardejov zabojuje v Šamoríne o druhé víťazstvo v súťaži

1565x
06. November 2021
Ďalší ťažký zápas pre Partizán
Brankár Fojtíček proti Košiciam inkasoval trikrát 
 
V nedeľu dopoludnia sa v rámci šestnásteho kola (prvého jarného predohrávaného kola) predstavia muži Partizána Bardejov v ďalekom Šamoríne, kde zabojujú o potrebné body do tabuľky.
 
S týmto súperom sa v aktuálnom ligovom ročníku stretli Bardejovčania v prvom kole doma, súperovi podľahli tesne 1:0. Teraz chcú získať minimálne bod, aj keď vedia, že proti ôsmemu celku bude zápas viac než ťažký. Naposledy hráči od rieky Topľa prehrali doma v malom východniarskom derby s Košicami 0:3.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU ZÁPASU PROTI KOŠICIAM:
 
„Do zápasu nás Košice nepustili, málo sme boli na lopte a boli lepším tímom, v prvom polčase dali dva zaslúžené góly. Keď sme mali loptu na kopačkách, rýchlo sme ju stratili. V druhom polčase sme si vytvorili šance, hrali sme lepšie, no nevedeli sme streliť kontaktný gól,“ prezradil tréner Marián Kurty.
 
Na lavičke chýbal Marián Šarmír, ktorý dostal stopku za červenú kartu, jeho asistent, ktorý duel proti FC Košice viedol ako hlavný tréner, okomentoval takto:
 
„Pokračovali sme v zabehnutom koučingu, vedeli sme, ako chceme hrať. Veľmi som do zápasu hlasitými povelmi nevstupoval. Chlapci vedeli, čo majú hrať, aj keď to neplnili. Ten koučing som si veľmi neužil,“ dodal Kurty.
 
Zápas medzi Šamorínom a Bardejovom štartuje v nedeľu 7.11.2021 v dopoludňajších hodinách, konkrétne o 10.30 hod. Partizán z pätnástich duelov vyhral iba raz, až päťkrát sa zápas Bardejova skončil nerozhodne.
(19:51, red)
Diskusia
Pridať komentár