Partizán v derby proti Humennému s bezgólovou remízou

1283x
14. Október 2021
Bardejovčania remizovali s Humenným
Humenné ako nováčik súťaže sa pohybuje na špici tabuľky 
 
Favoritom zápasu boli jednoznačne hostia. Druhý tím druholigovej tabuľky je na tom evidentne lepšie ako Partizán. Našťastie pre domácich, Humenčania tentoraz zo svojho futbalového umenia veľa nepredviedli.
 
V základne zostave FK nastúpili štyria hráči (Streňo, Dzurik, Hamuľak, Maťaš), ktorí v minulosti obliekali bardejovský dres. Piaty hráč, Milunovič, prišiel na ihrisko v druhom polčase.
 
Na futbalový štadión si našlo cestu len niečo vyše 300 divákov. Odchádzali však sklamaní. Obe mužstvá predviedli výkon, ktorý ďaleko zaostával za tým, čo sa očakáva od derby.
 
 
Bardejovčania už v úvode zápasu nastrelili žrď Slávikovej bránky. Potom sa toho už veľa na ihrisku neudialo. Defenzíva Partizána tentoraz neurobila vážnejšiu chybu. Dobre hrajúci Horváth situácie zaváňajúce problémami riešil nekompromisne. Pacheco a spol. dokázali eliminovať gólové chúťky Hamuľaka. A tak sa do šatní odchádzalo za bezgólového stavu.
 
Ani v druhom polčase toho aktéri na ihrisku veľa neukázali. Hamuľaka vystriedal ďalší z elitných kanonierov FK Černák a ten začal robiť defenzíve Partizána problémy. Žiaľ niekedy aj nefutbalovým spôsobom. Dvakrát si nepekne vyšliapol na Horvátha. Rozhodca Mastiš však obe situácie posúdil tak, že sú v rámci pravidiel.
 
Po predvedených výkonoch sa zápas ináč ako bezgólovou remízou skončiť nemohol. Bod v zápase s Humenným potešil, naopak predvedená hra veľa optimizmu do budúcnosti nedáva.
 
Partizán Bardejov BŠK – FK Humenné 0:0
Rozhodovali: Mastiš, Weiss, Hrebenár. ŽK: Pacheco, Csáno, Župa – Černák, Streňo. 305 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Fojtíček - Petko, Lelić (46. Da Silva), Župa, Horváth, Pacheco, Ikedi, Csáno (90. Selimi), Veličković (82. Konkoľ), Keresteš, Maník (46. Stachura)
(11:04, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár