Banská Bystrica vyhrala v Bardejove iba o jeden gól

2485x
09. Október 2021
Partizán siahal na remízu
Bardejov (v červenom) favoritovi vzdoroval 
 
V dvanástom kole druhej futbalovej ligy hostili Partizáni z Bardejova lídra súťaže – Banskú Bystricu. Pred týmto stretnutím Dukla prehrala iba jediný zápas, naopak, v kolónke výhier pri Bardejove svietila takisto jednotka.
 
Od úvodu sa hral zaujímavý zápas a v prvých pätnástich minútach mali navrch hostia. V dvadsiatej minúte mohli hostia skóre otvoriť, avšak zaujímavá akcia im nevyšla, hneď nato sa pred brankára hostí dostali aj domáci, avšak taktiež vyšli naprázdno.
 
V 25. minúte loptu skvele po pravej strane potiahol Polievka, prešiel cez Diega, prihral Depetrisovi a ten prekonal brankára Čikoša-Pavlička – 0:1.
 
V 32. minúte mohol vyrovnať Veličković, avšak gólman hostí Hruška zoči-voči domáceho hráčovi vytiahol výborný zákrok. V 38. minúte sa do šance dostal Csáno, avšak jeho prienik gól nepriniesol.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU ZO ZÁPASU:
 
Po zmene strán v 62. minúte po pravej strane unikol Polievka, ktorý loptu chcel poslať za bránkovú čiaru, no tá opečiatkovala iba konštrukciu domácej svätyne.
 
V 66. minúte sa znova aktívny Polievka dostal až do pokutového územia, no brankár Čikoš-Pavličko loptu dobre vyrazil, avšak len ku voľnému Jurčišinovi, ktorý ju mohol poslať za čiaru, avšak skvelý zákrok vytiahol brankár Partizána a zabránil druhému gólu v sieti Bardejova.
 
V ďalších minútach sa už domácim nepodarilo streliť vytúžený vyrovnávajúci gól a tak lídrovi tabuľky podľahli tesne o jeden gól. Cez týždeň Partizán hostí v domácom prostredí v dohrávke kola Humenné.
 
Partizán Bardejov – Dukla Banská Bystrica 0:1 (0:1)
Gól: 25. Depetris
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Petko, Junior (60. Filipiak), Župa, Horváth, Pacheco (84. Lelić), Ikedy, Csáno, Stachura (60. Maník), Veličković, Keresteš
(18:11, red)
Diskusia
Pridať komentár