Partizán si z Rohožníka odváža bod

1261x
04. Október 2021
Jeden bod mužstvo vyššie neposunul 
Bardejovčania vyhrávali už v šiestej minúte, tri body však nezískali 
 
Partizáni cestovali na ihrisko nováčika 2. ligy FC Rohožník. Rohožník je obec v Bratislavskom kraji, okres Malacky. Má niečo vyše 3500 obyvateľov.
 
V minulom ligovom ročníku vyhral 3. ligu (bratislavská) s náskokom šesť bodov pred Interom Bratislava (15 11 4 0 32:6 37, Inter 15 10 1 4 53:21 31). Kapacita štadióna je 755 miest, na sedenie 604.
 
Trénerom FC je bývalý reprezentant Szilárd Németh. V reprezentácii SR hral v 59 stretnutiach, strelil 22 gólov. Ako tréner pôsobil v Slovane Bratislava a KFC Komárno.
 
V mužstve sú na dôležitých postoch dve ženy. Némethovou asistentkou je Edita Surovcová (licencia UEFA A, hrávala VIX Žilina, Žiar n/H, Slovan Bratislava), vedúcou družstva je Kristína Karšayová.
 
Bardejovčania nevyhrali na ihrisku súpera už vyše roka. Posledné víťazstvo dosiahli v 10. kole súťažného ročníka 20/21 na ihrisku bratislavského Slovana 1:2. Oba góly vtedy strelil Marko Lukáč. Po tomto víťazstve sa od mužstva porúčal tréner Kukulský. Ten mal vtedy na konte 3 víťazstvá a dve remízy, čo znamenalo 11 bodov.
 
Gól hostí padol už v šiestej minúte, keď Maník využil nedorozumenie v ofenzíve domácich a poslal Bardejovčanov do vedenia. O šestnásť minút neskôr si Partizáni nedokázal poradiť s loptou v pokutovom území a Herman zrovnal skóre.
 
 
V druhej časti hry mali Hornošarišania viac z hry a boli aj lepším mužstvom. Najväčšiu príležitosť na skórovanie mal aktívny Veličković. V koncovke však nebol presný. Pokusy domácich o skórovanie zmaril istý Čikoš-Pavličko.
 
Paradoxne aj v najväčšej príležitosti domácich mali kopačky hosťujúci hráči. Tí si takmer strelili vlastný gól. V základnej zostave nastúpil aj nový hráč Partizána Lelič. Veľa toho však neukázal a až striedajúci Stachura predviedol, ako ku zápasu pristupovať. Svojim nasadením oživil hru Partizána. Na zmenu nerozhodného stavu to však už nestačilo.
 
FC Rohožník – Partizán Bardejov BŠK 1:1 (1:1)
Góly: 6.Maník – 20. Herman. Rozhodovali: Herdel, Pozor, Súkeníková, bez kariet, 240 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Petko, Lelič (63. Stachura), Župa, Horváth, Pacheco, Csáno (76. Ikedi), Zemko, Veličković, Keresteš, Maník (35. Da Silva)
(14:07, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár