Partizán s farmou ŠK Milénium sa trápia

1461x
30. September 2021
F. Šott: Chceme do prvej polovice tabuľky
 
V 10. kole regionálnej 4. ligy skupiny Sever ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves vyhrala nad Nižným Hrušovom najtesnejším rozdielom 1:0.
 
Dlhoročnému účastníkovi tretej ligy s tromi výhrami v tabuľke patrí až desiata priečka.
 
Málo hráčov a nepremenené šance
 
Hrajúci tréner František Šott priznáva, že táto súťaže nebude pri nich jednoduchá.
 
„Vedeli sme, že to nebude ľahký oriešok. Z doterajších zápasov sme niekoľko prehrali pri množstve nepremenených gólových príležitosti. K tomu treba pridať aj osobné a naivné chyby v defenzíve. Takmer vo všetkých zápasoch sme neboli herne slabším mužstvom. Chýba nám klasická stopérska dvojica. Zaskakujú tam záložníci, nie sú na túto činnosť fyzicky stavaní. Mužstvá s vysokými hrotovými útočníkmi sú úspešnejší v hlavičkových súbojoch. Súperi dokážu šancu využiť. "
 
Brankár Čikoš-Pavličko pomohol
 
„Každá pomoc z Partizána je vítaná. Aj keď teraz druholigista nie je v takom stave, aby nám pomáhal. Sme vďační za každého hráča do zápasu. Aj my máme úzky káder. Čikoš pomohol. Aj dnes nám chýbali Gduľa, Škvarek, Piter-Pagrác, Lipták. Do polčasu sa ešte zranil Theisz.
 
 
Ďalší dvaja z lavičky neabsolvovali ani jeden tréning. Na zápas museli nastúpiť aj tí, ktorí cez týždeň neboli zdravotne v poriadku. V závere M. Lukáč z pokutového kopu netrafil bránu, mieril nad. Aj samostatný nájazd Konkoľa bol sľubný na zvýšenie vedenia o dva góly. Aj tu sa ukázalo, že nám chýbajú góly z dobrých príležitostí, aby sme pokojne dohrali," zamyslel sa nespokojný tréner Šott.
 
Najbližšie cestujú na ihrisko lídra tabuľky V nedeľu 3. 10. ich čaká konfrontácia v Starej Ľubovni a potom doma privítajú Veľký Šariš. Šott by bol spokojnejší, keby v tabuľke zimovali v hornej časti.
 
„Chceme bodovať, chceli sme hrať trošku vyššie. Lenže máme niekoľko vysokoškolákov, polovica kádra. Je nedobre, že Partizán v nedeľu hrá v Rohožníku, tak ako my. Neviem, či niekoho dostaneme. Kto nastúpi za nás, tak by to už bol tretí klub, tak nemôže meniť dres. V jarnej časti už bude lepšia situácia. Už sa nebude dať prestupovať, hráč vie, že zostane v Bardejove, tak či tak.“
 
Bardejovská Nová Ves - Nižný Hrušov 1:0 (0:0)
Gól: 57. Lukáč
Zostava ŠK Milénium: Čikoš-Pavličko - Konkoľ, Gimecký, Theisz (46. H. Šott), M. Valkučák, Š. Stachura, Sosňak, Vázal, Sopko, F. Šott (85. Podolski), Lukáč
(18:28, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár