V Marhani nespokojnosť s umiestnením futbalistov

1855x
15. September 2021
V IV. lige OcFK odvolal trénera Štefana Bačkaya
 
Medzi úspechy futbalistov v Marhani môžeme považovať postup z piatej do štvrtej skupinovej ligy Sever. Nováčik súťaže nezačal zle. Lenže po 8. kole je štvrtý od konca tabuľky.
 
Na 13. mieste má jednu výhru, dve remízy, päť prehier s pasívnym skóre 8:18.
 
V nižšej piatej dominovali
 
Mužstvo do terajšej súťaže priviedol skúsený tréner Štefan Bačkay. Giraltovčan na postupovú sezónu z V. ligy spomína takto.
 
„Išli sme od zápasu k zápasu, z trinástich sme len dvakrát prehrali. Boli sme nováčikom v tej piatej lige a viac zápasov sme hrali vonku. Boli tu chlapci z giraltovskej liahne, aj skúsenejší hráči. Bez podpory v obci by to nešlo. Členom výboru bol aj starosta obce."
 
Kým vládzu, ešte to ide
 
„Nedá sa povedať, že zápasy v 4. lige sa nám teraz nevydarili. Ale nedá sa porovnávať výkonnosť s piatou ligou, kde sme dominovali. Teraz bol môj posledný zápas na lavičke Marhane so Starou Ľubovňou. Prehrali sme 0:5. Kým chlapci vládzu, ešte to ide. Bez tréningu sa hrať nedá. Aj postup z piatej ligy bol pri jednom tréningu a to v piatok. Mnohí chodili do práce na týždňovky. Keď hráč nevládze, ťažko dosiahnuť lepší výsledok. V ostatnom zápase Marhaň prehrala s Veľkým Šarišom. Ešte ma uvádzali ako trénera," s nostalgiou uzavrel kapitolu Bačkay.
 
Marhaň - Veľký Šariš 1:2 (0:1)
Zostava domácich: Jozef Harčarík - Stanislav Pankúch (C), Erik Uličný, Patrik Čurlik (76. Dominik Harbaj), Igor Diky, Rastislav Dzuruš (69. Dávid Pankúch), Damian Harbaj, Marián Hlavko, Stanislav Piľár, Tomáš Kiseľ (gól v 56. min.), Marek Mihok (51. Matúš Novotný ). Asistent trénera E. Uličný, vedúci mužstva Vlastmil Gamec.
(17:51, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár