Džudisti sa predstavili v Poľsku

6x
30. Jún 2015

Džudisti sa predstavili v Poľsku

sol.jpg

Výprava z Bardejova spolu s olympionikom P. Zagrodnikom (druhý zľava - sediaci)

 

Vynikajúci výsledok dosiahli členovia Judo Clubu Bardejov na turnaji v poľskom meste Nowa Sol, kde získali pohár za 4. miesto v súťaži družstiev. Hodnotu tohto umiestnenia znásobuje fakt, že súťaže sa zúčastnilo rekordných 56 klubov z 12 štátov. Boli to také veľmoci džuda ako Rusko, Francúzsko, Azerbajdžan, Nemecko, Belgicko, Lotyšsko, Estónsko, Litva, Česko, Slovensko, Fínsko a domáce Poľsko. Naši v tejto konkurencii získali 4 zlaté, 1 striebro a 1 bronz.

Zlato získali Hankova Hanah /29 kg, FU-9/, Božidarka Macečkova /27 kg, FU-9/, Terezka Vanekova /27 kg, FU-11/ a Miroslav Vanek /46 kg, MU 15/.

Striebro vybojoval Oliver Vozarsky /24 kg, MU11/ a bronz získal Timur Vozarsky /20 kg, MU-9/. Božidarka Macečkova bola vyhlásená za najtechnickejšiu závodničku v kategórií FU-9, za čo získala krásny pohár. Turnaj pokračoval tréningovým campom , kde sme trénovali spolu s poľským olympionikom Pavlom Zagrodnikom - 5. miesto na OH Londýne 2012, čo bol pre všetkých nezabudnuteľný zážitok. Celému úspešnému družstvu gratulujeme a prajeme príjemne prázdniny.

(12:55, J. Arendáč, foto: A. Arendáčová)

Diskusia
Pridať komentár