Bardejov na úvod nestačil na Šamorín, v zápase dve červené karty

1505x
25. Júl 2021
Ťažký duel na začiatok
Bardejovčania prehrali rozdielom jediného gólu 
 
V prvom kole druhej futbalovej ligy privítali Partizáni z Bardejova celok Šamorína. Spočiatku sľubne sa vyvíjajúci zápas sa zvrhol na nervózne dianie plné nepresností, faulov, protestov a prirodzene aj žltých kariet.
 
Rozhodca Kolofík ukázal aj dve červené. Obe videli domáci. Mužstvá začali s chuťou. Hostia boli kompaktnejší a futbalovejší. Problémy domácej defenzíve robili najmä rýchlonohí krídelníci.
 
Chýba súhra
 
Partizánom ešte chýba súhra a evidentne aj skúsenosti. To však nahrádzali snahou a bojovnosťou. Príležitosti na skórovanie boli na oboch stranách. Jediný gól zápasu padol v závere prvej časti hry, keď domáci neustrážili Vrábeľa.
 
 Pozrite si videoreportáž
 
V druhom polčase sa už na ihrisku súhra a skúsenosť hostí prejavila výraznejšie. Domáci si však napriek tomu vypracovali niekoľko možností na vyrovnanie. Skóre sa už ale nemenilo.
 
Veľa kariet 
 
Domáci videli v druhom polčase až šesť žltých a dve červené karty. Od 68. minúty hrali oslabení bez vylúčeného Horvátha. Ten si zopakoval scenár z minulého ligového ročníka a ihrisko musel opäť opustiť po druhej žltej karte. Tá prvá bola zbytočná za „hlasnú kritiku rozhodcu“. 
 
Zápas v podstate potvrdil to, čo sa očakávalo. Partizáni museli počas krátkej letnej prestávky prebudovať mužstvo úplne od základu. Šarmír s Kurtým odviedli kus roboty. Mladé, neskúsené a nezohraté mužstvo však ešte potrebuje čas.
 
Partizán doplnili predovšetkým mladí, aj keď talentovaní hráči. Chýba však skúsenosť strednej futbalovej generácie a v kabíne nevidieť osobnosť, ktorá dokáže ostatných strhnúť. Všetko sa však môže zmeniť po dotiahnutí plánovaných prestupov.
 
Partizán Bardejov - FC ŠTK 1914 Šamorín 0:1 (0:1)
Gól: 41. Vrábeľ
Rozhodovali: Kolofík, Čajka, Poracký
ŽK: Čikoš-Pavličko, Zemko, Horváth, Keresteš, Župa, Kružliak – Trnovský, Oinkomonov, Baez, Bahi
ČK: 68. Horváth (po 2 ŽK), 90. Filipiak (obaja Bardejov), 347 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Župa, Filipiak, Petko, Konkoľ (26. Kružliak), Matić (82. Stachura), Horváth, Ikedi, Velickovic, Keresteš, Maník (71. Zemko)
(17:11, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár