VIDEO | Bardejovské kúpele a.s. poskytujú služby aj naďalej, zatvorili však niektoré prevádzky

1705x
16. Október 2020
Stopka pre hotel aj wellness
Pozrite si videoreportáž
 
Sprísnené pandemické opatrenia priniesli nové pravidlá aj pre poskytovanie kúpeľnej liečby. Akciová spoločnosť Bardejovské kúpele bude aj naďalej poskytovať svoje služby, ktoré prispôsobili novým nariadeniam vlády. Ponuku kúpeľov môžu využiť rovnako klienti zdravotných poisťovní, ale aj samoplatcovia. Niektoré prevádzky však vedenie uzavrelo úplne.
 
„Podľa tohto nového opatrenia sme boli povinní zrušiť prevádzku Wellnes SPA, fitness centier, sáun a ďalších hromadných procedúr, ktoré by sa mali organizovať,“ uviedla ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
Stopku dostal aj jeden z hotelov v Bardejovských kúpeľoch.
 
„Zatvárame taktiež hotel Alexander, ktorý je vlastne komerčným hotelom. Z nášho hľadiska nie je rentabilné, aby sme poskytovali služby v tomto hoteli bez plnohodnotnej stravy a bez wellnessu, takže fungujeme vo všetkých hoteloch okrem hotela Alexander,“ podotkla Šatanková.
 
Individuálne procedúry budú fungovať neobmedzene. Kúpele ale pripomínajú, že každý samoplatca bude musieť pred nástupom na liečbu prejsť povinnou lekárskou prehliadkou.
(13:58, red)
Diskusia
Pridať komentár