Bardejovský plažák dopadol na výbornú, podujatie sa nieslo v priateľskej atmosfére

1190x
05. August 2020
Víkend v znamení plážového volejbalu
 
Občianske združenie Volejbalový klub Bardejov usporiadalo v areáli pri tenisových kurtoch v Bardejovských Kúpeľoch už 23. ročník populárneho turnaja v plážovom volejbale. Turnaj sa započítaval do hodnotenia Východoslovenského pohára.
 
Do turnaja sa prihlásilo trinásť mužských a dvanásť ženských dvojíc. Medzi účastníkmi sa nachádzali aj medailisti z majstrovstiev Slovenska - Zuzka Vagaská či bývalý reprezentant Slovenska, Bardejovčan Roman Ondrušek.
 
Účastníci sa na Bardejovský plažák tešia každý rok. Páči sa im tradícia podujatia, ale aj dobré meno medzi hráčmi plážového volejbalu. Komunita má okrem športového charakteru aj ten spoločenský.
 
Akciu sprevádzala priateľská atmosféra a dobré počasie. Počas dvoch dní sa odohralo spolu 52 kvalitných a dramatických zápasov, ktoré rozhodli o celkovom poradí. Usporiadatelia turnaja Marek Ondrušek, Adrián Leško a Peter Purdeš zvládli organizáciu na výbornú a už teraz sa tešia ďalší ročník.
 
V kategórii žien zvíťazili Košičanky Murínová/Mitrová, ktoré vo finále zdolali dvojicu Vagaská/Batešková 2:0. Bardejovská dvojica Semanišinová/Matušovská vyhrala v súboji o 3. miesto nad dvojicou Štocková/Pullmanová 2:1.
 
V kategórii mužov vyhrali domáci Roman Ondrušek so spoluhráčom Pavlinským, ktorí vo finále porazili pár Gondžúr/Germuška 2:0. Ďalšia bardejovská dvojica Repka/Šellong vyhrala v súboji o 3. miesto nad dvojicou Zavacký/Timko 2:0.
(19:38, red)
Diskusia
Pridať komentár