Prázdninové autobusové spojenie Bardejovské Kúpele – Krynica prechádza na nový režim fungovania

1500x
03. August 2020
Autobusové spojenie do Poľska v letnom režime
Spoj bude po naplnení počtu cestujúcich premávať každú sobotu 
 
Komunitná nadácia Bardejov tieto prázdniny už po siedmykrát obnovila víkendové autobusové spojenie Bardejovských Kúpeľov a Bardejova s najväčšími poľskými kúpeľami Krynica vzdialenými 30 km od Bardejova.
 
Z dôvodu nižšieho záujmu o cestovanie hromadnou dopravou do zahraničia sme nútení zmeniť režim fungovania tohto prázdninového spojenia. Od 1. augusta až do 29. augusta bude premávať tento autobusový spoj len pri objednaní minimálne desiatich osôb na tel. čísle 0907 972 763.
 
Spoj je pripravený premávať každú sobotu počas letných prázdnin, avšak len po naplnení vyššie uvedeného limitu v nezmenenom časovom harmonograme, t. j.: s odchodom o 9.00 hod. z Bardejovských Kúpeľov a 9.15 hod. od vestibulu Železničnej stanice v Bardejove. Naspäť odchádza z Krynice o 16.00 hod. Zároveň pre Kryničanov odchádza z Krynice do Bardejovských Kúpeľov o 10.00 hod. a naspäť do Krynice ide o 15.00 hod. Cena obojsmerného lístka je 5 eur.
 
Toto ojedinelé cezhraničné spojenie bolo pred šiestimi rokmi začaté v rámci medzinárodného projektu „ Od aktívneho občianstva k Euroobčianstvu“ s cieľom uľahčiť obyvateľom dvoch prihraničných miest vzájomné spoznávanie svojich kultúr, pamätihodností, prírodných krás a posilňovať tak medzi našimi národmi pocit európskej spolupatričnosti.
(9:12, J. Jarina) 
Diskusia
Pridať komentár