VIDEO | Príprava futbalistiek Partizána Bardejov je v plnom prúde

1592x
28. Júl 2020
Bardejov s novými posilami
Pozrite si videoreportáž
 
Futbalistky Partizána Bardejov začali prípravu na novú sezónu. Kvôli situácii spojenej s koronavírusom sa trochu oneskorila, tréningy žien sú však už v plnom prúde. Budúci týždeň by mal byť káder už kompletný.
 
„Prišla nám jedna hráčka, útočníčka z Čiernej Hory, Jelena Vujadinović. Minulú sezónu bola najlepšia strelkyňa v Čiernej Hore, dala 35 gólov. Potrebovali sme jednu útočníčku. Myslím, že máme najlepšie družstvo na Slovensku, máme najlepšie reprezentantky zo Srbska, zo Slovenska a z Čiernej Hory. Takisto máme šikovné juniorky, ktoré budú určite hrať aj za ženy. Mohli by sme vyhrať double pohár,“ priblížil tréner dievčat Igor Djokić.
 
Družstvo si najbližšie zmeria sily v prípravnom zápase s Košicami, ktorý sa odohrá v nedeľu. Pre trénera výsledok nie je až tak dôležitý, vníma ho skôr ako zahrievacie kolo pred novým štartom do sezóny.
 
„Sezóna nám začne 15. augusta, príde k nám Poprad. Povedali nám, že to nie je silné družstvo, ale ja som povedal dievčatám, že každý zápas musia hrať na stopäťdesiat percent, lebo či hráme so Žilinou, Slovanom Bratislava, alebo so Spartakom Myjava, každý zápas musíme vyhrať, pokiaľ chceme získať double pohár,“ uviedol Djokić.
(19:10, red)
Diskusia
Pridať komentár