Futbaloví veteráni súťažili

1880x
23. Január 2020
Futbaloví veteráni
Víťazné mužstvo - Partizán Bardejov
 
V Športovej hale Mier si bývalí futbalisti zmerali sily v halovom futbale na v poradí už štrnástych Majstrovstvách okresu Bardejov v kategórii nad 50 rokov. Súťažilo osem mužstiev, ktoré boli rozdelené do dvoch skupín.
 
Na turnaji sa zúčastnili štyri mužstvá z bardejovského okresu – Partizán Bardejov, ako minuloročný obhajca, Old Boys 2000 Bardejov, Veterán Dlhá Lúka a Veterán Bardejovská Nová Ves. Ďalej to boli Senior klub Svidník, Kométa Prešov, International Giraltovce a Old Boys Ťahanovce.
 
Turnaj sa hral systémom každý s každým a víťazi skupín si zahrali o titul majstra okresu v halovom futbale. Víťazom sa opäť po roku stalo mužstvo Partizána Bardejov, ktoré porazilo Senior klub Svidník. Tretie miesto obsadili Veteráni z Dlhej Lúky.
 
V hale bola priateľská atmosféra a hráči sa futbalom bavili. Títo športovci už neberú futbal ako „život“, ale berú ho ako koníček a zábavu. Napriek svojmu veku sú bývalí futbalisti vo veľmi dobrej fyzickej kondícii a nestratili svoju presnú streleckú mušku.
(16:16, red)
Diskusia
Pridať komentár