Bardejovčania skončili štvrtý, v play off proti Soboťanom

1846x
22. Január 2020
Skončila základná časť 2. ligy hokejistov 
 Bardejov podľahol Rimavskej Sobote
 
Hokejisti HK Bardejov sa so skupinovou fázou rozlúčili vysokou prehrou s lídrom tabuľky Rimavskou Sobotou 1:5. V sobotu 25.1. odohrajú zápas hviezd tretej najvyššej súťaže v Žiari nad Hronom.
 
Play off štartuje dvomi zápasmi 1. a 2. februára, kde Rimavská Sobota privíta doma Bardejov. Tretí zápas bude v Bardejove 8.2. Prípadný štvrtý 9.2. Hrá sa na tri víťazstva.
 
Po nevydarenom zápase 18. kola  domáci kormidelník Marcel Paulovský predpokladal, že prekonať brankára Križana nebude jednoduché. „Spokojný som akurát s výkonom v 1. tretine. V druhej sme to už nezopakovali, dostali sme tri góly. V záverečnej to bolo nervózne, zbytočné fauly a šarvátky. Vedeli sme, že prekážkou bude Križan, je to skúsený brankár. K rozhodcom sa vyjadrovať nebudem. Neposlal som hráčov na ľad, aby sa bili, len, aby trošku vyprovokovali, lebo niektorí hráči sekali a rozhodca to neodpískal. Dosť ma to naštvalo. Play off je celkom iná súťaž. Minulý rok sme s nimi prehrali o gól oba zápasy. No musíme ukázať  lepšiu disciplínu.“
 
Tréner Rimavskej Soboty Ján Podkonický je stále nespokojný nielen s riadením súťaže, ale najmä s kvalitou rozhodcov: „ Nám už nešlo o nič. Je mi veľmi ľúto takého záveru. Toto sa nikde nerobí. Sú to všetko chlapci, ktorí sú zamestnaní.  Čo sa ideme zraniť, pozabíjať? Tréner domácich nemal poslať hráčov do bitky. Bardejov hral veľmi dobre, hokej bol dobrý. Nebyť Križana, tak v 1. tretine prehrávame. Nech mi dajú pokutu, ale toto rozhodcovia nemôžu urobiť. Aby takéto zákroky nepískali, pritom vylučujú za nezmyselné veci. Majú rozhodovať takí, ktorí vedia. Viem, že majú za to 30 eur, ja by som za to nechodil. Zväz odpisuje 2. ligu, pritom tu chodí na zápasy aj veľa divákov. A my končíme v januári, februári.
 
HK Bardejov - HKM Rimavská Sobota 1:5 ( 0:0, 1:4, 0:1)
Góly: 22:48 Hrabčák (Leskovjanský, Poláček) – 21:38 Buda (Matúška, Koniar), 32:25 Zorvan, 33:04 Stríž (Matúška), 34:11 Spiridonov (Vilchinsky, Gábor), 59:36 Vyskoč (Zorvan, Zošiak)
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Krochta (Pagáč) - Osuský, Palko, Leskovjanský, Hrabčák, Luchnikov – Polaček, Komloš, Panóc, Leščišin, Česelka – Hreha, Koksharov, Lopáček, Mriglot, Lúč – Kačmarčík, Duračinský, Zuščik
(13:55, J. Ščerbík) 
Diskusia
Pridať komentár