Partizán Bardejov v Poprade strelecky sklamal

1112x
29. Marec 2018
Tréner Kuźma: Domáci nás trestali po štandardkách
 
Bardejovu prvý jarný zápas nevyšiel. Foto: fkpoprad.sk
 
Hornošarišania v 2. lige s Popradom ešte neprehrali. Ich prvé dohrávané stretnutie zo štyroch skončilo nedobre. Po kvalitnej zimnej príprave i doplnení mužstva mnohí očakávali lepší výsledok.
 
Kukoľ prekonal brankára Gmittera už v 5. Minúte. Potom prišli dve žlté karty pre Staška a Berežného a nám dobre známy Palša typickým spôsobom po rohovom kope zvyšoval na 2:0.
 
Partizán šokoval už v prvej minúte po prestávke. Po individuálnej činnosti, najlepší strelec mužstva Hamuľák dal kontaktný gól na 2:1.
 
Hostia kopali rohový kop, domáci ho odvrátili a z brejku skúsený Šesták zo skrumáže uzavrel skóre na 3:1. Keď Partizán nevyužil sedem rohových kopov a namieril len štyri lopty do priestoru brány, lepší výsledok sa nedostavil.
 
Povedali po zápase
 
Za hlavného trénera Popradu Jaroslava Belejčáka o zápase hovoril jeho asistent Mikuláš Dvorožňák, pochválil aktivitu hráčov až do konca: „Od začiatku sme boli aktívni a nebezpeční. Hráči si vypracovali veľa šancí, tri skončili v sieti. Na gól hostí po prestávke dobre zareagovali. Hneď na to sme zvýšili na 3:1. Až do konca sme boli aktívnejší.“
 
Tréner Bardejova Ryszard Kuźma netajil, že čakal lepší výsledok: „Pre nás to bol prvý jarný zápas a nedopadol dobre. Prehrali sme, hoci sme vedeli, kde sú silné stránky Popradu. Práve z takýchto situácií sme inkasovali góly. Nemali sme zlý plán, domáci nás trestali po štandardných situáciách. Prehra bolí. Myslím si, že priebeh zápasu bol celkom vyrovnaný. Neboli sme slabším tímom.“
 
Dohrávka 18. kola: Poprad – Bardejov 3:1 (2:0)
Góly: 5. Kúkoľ, 30. Palša, 50. Šesták – 46. Hamuľák
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Gmitter – Sarki, Berežný, Glebko (85. Siwahla), Belunek, Nemergut, Verčimák (70. Góra), Szczepanski, Jacko, Hamuľak, Staško (70. Santos).
 

Tabuľka 

 
(19:46, šč, foto: fkpoprad.sk)
 
 
Diskusia
Pridať komentár