VIDEO | Jarnú časť tretej futbalovej ligy odštartovali futbalisti Partizána Bardejov prehrou

1514x
05. Marec 2024
Futbalisti Partizána Bardejov odštartovali jarnú časť tretej futbalovej ligy 
 Pozrite si našu videoreportáž
 
V úvodnom kole sa predstavili na trávniku Slávie TU Košice, kde však prehrali 2:0. Ako prebiehala zimná príprava a čo je nové v kádri sme sa opýtali trénera Rastislava Kicu.
 
„Zimná príprava začala 15. januára. V kabíne sa objavovali nové tváre – hlavne legionári. Išli sme takou cestou, že sme skúšali viacero chlapcov a zamerali sme sa na to, aby ostala v kabíne iba kvalita. V príprave sme odohrali šesť zápasov – dve víťazstva, dve remízy a dve prehry."
 
„Sú to výsledky, ktoré nie sú smerodajné, lebo taký káder sa počas tých zápasov menil. Trénovali sme trikrát až štyrikrát do týždňa, tréningová morálka bola na úrovni. Chlapci, ktorí majú zamestnanie, tak majú nejaké áčka, ale myslím si, že príprava splnila svoj cieľ. Verím, že mužstvo je pripravené, aby sme jarnú časť zvládli podľa našich predstáv."
 
 (Zdroj: AHOJ TV)
 
Do Bardejova sa vracia Matúš Putnocký. Ide o najväčšiu posilu počas zimy
 
„Ktorý sa vracia po dlhej dobe do domáceho prostredia. Bude pôsobiť v pozícii aj ako asistent a hlavne ako tréner brankárov a verím, že ho uvidíme aj v bráne, v niektorých domácich zápasoch. Som rád, že sa splnil nie môj sen, ale taká požiadavka, že sme trošku trpeli na brankárskom poste počas jesennej časti, a že Matúš prinesie určitú kvalitu a aj brankár Marek Varešinský popri ňom pôjde kvalitou smerom hore."
 
„Angažovali sme tu brankára z Venezuely, ktorý je postavou nižší, ale zas je dobrý v rozohrávke a na čiare, tak verím, že aj on bude prínosom. Z ďalších príchodov musím spomenúť ďalšieho Venezuelčana Darwina – mladý chlapec do ofenzívy, Carlos, hráč Kolumbie, ktorý hrával jesennú časť za Modru má tiež určitú svoju kvalitu a verím, že tá adaptácia nebude trvať dlho, a že v tých majstrovských zápasoch nám pomôžu."
 
  (Zdroj: AHOJ TV)
 
Bardejovčania sa počas jarnej časti predstavia častejšie u súpera ako na domácom trávniku (doma odohrajú päť zápasov)
 
"Prvé tri kola vonku nám môžu veľa toho ukázať a naznačiť, kde sa budeme pohybovať v tej tabuľke – určite nikto nechce z tej súťaže vypadnúť. Verím, že sa nám budú vyhýbať hlavne zranenia, lebo káder nie je momentálne až taký široký – sú v ňom dvaja hráči dorastu Robo Makeľ a Dávid Zámborský. Vrátil sa nám z dlhodobej brigády Šimon Stachura späť do tréningového procesu, tak si myslím, že tiež zapadne do toho kádra, a že bude len prínosom a očakávame ešte príchod skúseného Mira Hanuščáka, ktorý je takisto členom kádra."
(15:05, red.) 
Diskusia
Pridať komentár