Po debakli sa Bardejov natrápil

5x
13. Február 2016

Bardejov sa natrápil, avšak vedie už 2:0

hokej BJ - Top ahojbardejov.sk (5).jpg

Bardejovčania sa v druhom zápase vytrápili

 

Druhý zápas prvého kola play-off bol už od začiatku iný ako včera. Od úvodu zápasu nemal nikto prevahu. V čase 01:12 bol vylúčený domáci hráč, čo hostia patrične využili a dostali sa do vedenia 0:1. Od tohto okamihu domáci si vytvorili niekoľko šancí, no brankár hostí všetky vychytal. Hostia na začiatku šiestej minúty zvýšili svoj náskok po strele Bystričana. Po vylúčení domáceho hráča prekvapivo skóroval Paleček a poslal Topoľčany do vedenia 0:3, čo prinútilo brankára domácich k výmene. Do brány Bardejova nastúpil Škorvánek.

Do druhej tretiny nastúpil Bardejov pod tlakom priebežného stavu. No hneď v úvodných sekundách divákov potešil gólom Ščurko. Domáci dostali šancu presilovky 5:3, ale nevyužili ju. O niečo neskôr sa domácim podarilo znížiť na rozdiel jedného gólu.

Do tretej tretiny vstúpili lepšie domáci, keď po 19-tich sekundách strelil gól Baláž a vyrovnal stav stretnutia na 3:3 a začínalo sa odznova. Bardejov poskytol súperovi hru presilovky 3:5, čo aj využili a dostali sa do vedenia. O chvíľu neskôr Bardejov vyrovnal po góle Mikolášeka. V riadnom hracom čase sme nespoznali víťaza, pokračovalo sa v 10-minútovom predĺžení.

Už v úvode predĺženia bol vylúčený hráč hostí. Domáci sa po buly dokázali udržať v pásme a Ščurko nekompromisnou strelou z prvej určil víťaza druhého zápasu série.


HC 46 Bemaco Bardejov - HC Topoľčany 5:4 po predĺžení (0:3, 2:0, 2:1 - 1:0) - stav série 2:0

Góly a asistencie: 21. Ščurko (Vaško, Jokeľ), 31. Baláž (Kalináč, Gmitter), 41. Baláž (Všetečka, Kalináč), 51. Mikolášek (Bednár), 62. Ščurko (Valentín, Jokeľ) – 3. Perniš (Jarab, Paleček), 6. Káčer (Šalka, Bystričan), 16. Paleček (Lipovský, Niník), 48. Nemček (Niník, Ryzák)

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: R. Sabol (16. Škorvánek ml.) – M. Takáč, Všetečka, Mi. Bednár, Valentín, Pichnarčík, Polaček, Česelka, Valjent – Baláž, Kalináč, O. Gmitter – Jokeľ, Ščurko, Vaško – Ihnaťo, Linet, Fajčák – Solomončak, R. Cútt, Mikolášek.

Ostatné výsledky:

MHK 32 Liptovský Mikuláš – HK Dukla Michalovce 8:3 (1:1, 3:0, 4:2)

HC Mikron Nové Zámky – HC Dukla Senica 1:2 (0:0, 1:1, 0:1)

HC 07 Orin Detva – HC Prešov Penguins 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Reportáž z prvého zápasu:


(18:25, HC 46, foto: A. Burgerová)

 

 

http://ahoj.tv/firmy/detail/restauracia_dolina.html 

dol.jpg

Profil firmy

 

Diskusia
Pridať komentár