Zverenci trénera Kicu sa s rokom 2023 rozlúčili víťazne

1821x
21. November 2023
Tri body do Bardejova 
Šimon Kukulský sa presadil gólovo, Bardejov vyhral 
 
V záverečnom zápase jesennej časti sa stretli tabuľkoví susedia. Partizán bol pred zápasom stále predposledný. TJ Tatran sídlil o priečku vyššie.
 
Bodový rozdiel bol jednobodový v prospech domáceho mužstva. Zápas bol pre nespôsobilý terén už dvakrát odložený. Oravské Veselé je farmou Liptovského Mikuláša. Našťastie nezmysel s „farmárskymi mužstvami „ sa jeseňou 2023 končí a na jar sa už všetky mužstvá musia spoliehať len na vlastné sily (Oravské Veselé je obec v okrese Námestovo a má cca 2900 obyvateľov).
 
Zápas sa vzhľadom na nevyhovujúce podmienky hral v Námestove. Aj tak však uvádzaný počet divákov (20) vyvoláva otázku, pre koho sa vlastne hralo.
 
 
Tréner Kica má mladé mužstvo a vekový priemer mu kazia len J. Kuhajdík a Mbang. Aj na lavičke sedeli mladíci a medzi nimi aj dvaja dorastenci.
 
Partizánom sa konečne vonku zadarilo a priviezli si prvé body jesennej časti súťaže. Skóre otvoril už v úvode zápasu mládežnícky reprezentant Kukulský.
 
Góly tentoraz strieľali len odchovanci Partizána
 
Za domácich vyrovnal Peter Voško. Hráč Liptovského Mikuláša vyrastal v Bardejove 2014-2018 (Granč-Petrovce, Spišské Podhradie, Partizán Bardejov, Podbrezová, Pohronie, Liptovský Mikuláš). Polčas sa skončil remízou a tak obe mužstvá chceli priebeh zápasu, v druhej časti hry, obrátiť na svoju stranu.
 
Úspešnejší boli Partizáni. V 58. minúte prekonal Feriančíka v bránke domácich Štefančin. Napriek snahe sa už ani jednému celku skórovať nepodarilo a tak si tri body pripísali Bardejovčania.
 
 
Aj tento zápas ukázal, aké sú v tabuľke minimálne bodové rozdiely. Získané tri body posunuli Partizánov z predposledného miesta o dve miesta vyššie na miesto dvanáste. Rozdiel medzi Partizánom a posledným Svidníkom je šesť bodov (napriek tomu, že súťaž už v jej úvode opustili Giraltovce, posledné mužstvo zostúpiť musí).
 
TJ Tatran Oravské Veselé – Partizán Bardejov BŠK 1:2 (1:1)
Góly: 37. Voško - 6. Kukulský, 58. Štefančin
Rozhodovali: Švolík, Tománek, Dúbravec
ŽK: Garaj, Lehotský – Elexa, J. Kuhajdík. 20 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Varešinský – Petrišák, Mbang, Kukulský, Kmec (87. Batista da Silva), Štefančin (76. Zamborský), Portugalyan (46. D. Kuhajdík), Šott, J. Kuhajdík, Stachura (90. Makeľ)
(14:41, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár