Bardejovčania úspešní na Majstrovstvách Košíc

5x
09. Február 2016

Majstrovstvá Košíc za nami

foos ahojbardejov.sk (7).jpg

 Spoločne zapózovali

 

V poradí druhý turnaj v rámci Slovenska znovu priniesol ovocie bardejovskej výprave FoosForLife v podobe cenných kovov. Kapitán výpravy Luan Dinh Dang dvakrát bojoval o zlato vo finále, v oboch prípadoch však šťastie na jeho strane nestálo.

taxi peto.jpgV otvorených dvojiciach spolu s ostrieľaným bardejovčanom Martinom Grobárom podľahli bratislavskej dvojici Jozef Horčiak/Šimon Vároš. Finále jednotlivcov, ktoré sa malo odohrávať medzi Šimonom Várošom a Luanom Dinh Dangom, no tentokrát už bez ich obrancov, sa na poľutovanie všetkých, ktorí chceli vidieť dobrý zápas, nekonalo.

Luan Dinh Dang musel svoju účasť na ňom, kvôli pokročilému času odrieknuť a tým mu automaticky pripadlo druhémiesto. Tretiu medailu pre Bardejov a FoosForLife vybojovali skúsený Erik Šlepecký spolu s nádejným juniorom Patrikom Ondekom, ktorí si v amatérskych dvojiciach vybojovali tretie miesto. Čestnú zmienku si určite zaslúži dvojica Miroslav Ferenc a Martin Onipko, ktorí bojovali o postup medzi najlepšiu trojku zo všetkých síl, no nakoniec sa umiestnili na peknom štvrtom mieste.


Naši juniori opäť čelili veľmi kvalitným súperom z celého Slovenska. Ako je na týchto turnajoch pod vedením FUS zvykom, všetko sa to odohrávalo v príjemnej a priateľskej atmosfére. Aj vďaka tomu si naše mladé talenty odniesli z turnaja hodnotné skúsenosti nie len zo zápasov so silnejšími súpermi ale tiež vďaka cenným radám, ktoré im skúsenejší hráči s radosťou poskytli.

(13:50, L. D. Dang)

 

 

Reštaurácia Dolina

http://ahoj.tv/firmy/detail/restauracia_dolina.html 

DSC07042.JPG

Profil firmy

 

884
Diskusia
Pridať komentár