Chlapci to dokázali, Bardejov sa stal víťazom ligy

26x
06. Február 2016

Víťazom ligy sa stal Bardejov, oslavovalo sa do rána

Reportáž z posledného zápasu

 

Futsalisti Partizána Bardejov odohrali v piatok večer posledný zápas sezóny. Na domácej palubovke privítali súpera z Prešova. Bardejovčania po výhre v Poprade vedeli, že ak by stretnutie vyhrali, stali by sa víťazom ligy. Béčko Prešova doposiaľ v lige nebodovalo a tak sa očakávalo, že domáci duel zvládnu a po záverečnom hvizde vypukne priamo na palubovke nefalšovaná radosť z ligového titulu.

Približne štyristo divákov sledovalo už od začiatku zaujímavý futsal, domáci sa na súpera pripravili a zatlačili ho na jeho polovicu od úvodných sekúnd. Aktivita sa im vyplatila a prvý gól strelil v piatej minúte Grega. O niekoľko sekúnd už na ukazovateli skóre svietil stav 2:0, opäť sa presadil Karol Grega. Po tomto góle sa k slovu dostali aj hostia a Kapráľ znížil. To však bolo zo strany Prešova všetko. V trinástej minúte domáci pekne vysunuli Gregu, ktorý útok potiahol od polovice, obhodil si aj gólmana hostí a do prázdnej brány už nemal problém skórovať. Aj v závere prvého polčasu boli lepším tímom domáci, v šestnástej minúte po tlaku zvyšoval hrajúci tréner Hrabčák a o minútu sa presadil aj Kočiš. Hostia ešte z protiútokov dvakrát pohrozili, no skvelými zákrokmi sa blysol kapitán Pangrác.

Cez polčas prebehla tombola, pripravené boli zaujímavé ceny, nechýbali ani lístky na Supercross do Košíc, ktoré venoval René Ražek.

V druhom polčase bol opäť aktívnejší Bardejov, najprv Kočiš nastrelil tyč, no z priameho kopu Hrabčák zvyšoval. O niekoľko sekúnd bolo už 7:1, presadil sa opäť Grega. Partizán v týchto chvíľach na palubovke dominoval, hrajúci tréner zvyšoval na 8:1, deviaty gól pridal Lazur. Posledné tri minúty patrili Karolovi Gregorovi – pridal ďalšie tri góly, spolu ich nazbieral až sedem. Bardejovčania vyhrali pohodlne 12:1 a na palubovke mohli začať oslavovať.  Pohár pre víťaza ligy a medaile odovzdal Martin Andor.

Poďakovanie patrí aj firme NASA Plast, ktorá futsalistov podporovala. K postupu blahoželá aj spravodajský portál ahojbardejov.sk, ako hlavný mediálny partner. 

 

Partizán Bardejov – FK Tipos Prešov 12:1 (5:1)

Góly: 5., 6., 13., 27., 37., 38. a 40. Grega, 16., 27. a 29. Hrabčák, 17. Kočiš, 29. Lazur

Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Pangrác – Kočiš, Hrabčák, Grega, Čuj, Vaľko, Voroňák, Babej, Lazur

(19:30, j, M. Baranová)

 

 

Česká hospoda

Česká hospoda (8).jpg

http://ahoj.tv/firmy/detail/pivaren_ceska_hospoda.html 

Profil firmy

 

hlavná reklama .jpg

http://ahoj.tv/firmy/ 



880
Diskusia
Pridať komentár