Partizánky opäť víťazne, súperkám nadelili viac ako poltucet gólov

2591x
29. Október 2023
Potvrdili pozíciu lídra
Hetrikom sa zaskvela Iľková 
 
Bardejovské ženy sa po siedmych kolách nachádzali na prvom mieste. Túto pozíciu si chceli upevniť aj po domácom zápase s Martinčankami.
 
Martinčaniek pricestovalo do Bardejova menej a tak, už od úvodu, boli oslabené a v poli mali len 9 hráčok. Na ihrisku to bolo vidieť a tak sa hralo len na jednu bránu. Hostky neúnavne bránili a neopúšťali priestor pred brankárkou Žilkovou. Domáce dievčatá neustále dobíjali obranné hradby Fomatu. Recept našli v 19. a 21. minúte, keď sa po rýchlych kombináciách presadila Iľková a zabezpečila, že Partizánky odchádzali do šatní s dvojgólovým náskokom.
 
Ani v druhej časti hry sa obraz na ihrisku nezmenil. Dôkazom „nemohúcnosti“ hráčiek Fomatu bolo aj to, že prvá strela, viacmenej propagačná, na Solárovej bránku prišla až v 56. minúte. Martinčankám postupne ubúdali sily, Bardejovčanky pridávali gól za gólom a zabezpečili si vysoké víťazstvo.
 
Partizán Bardejov BŠK – MŠK Fomat Martin 7:0 (2:0) - 2. liga žien
Góly: 19., 21. a 82. Iľková, 57. Bortníková, 71. a 73. Hlavinková, 77. Jacenková
rozhodoval: Kmec, bez kariet, 100 divákov
Partizán: Solárová - Bortníková (75. Szwarc), Cuperová, Hlavinková, Jacenková, Mačugová, Čechová, Kapcová, Iľková, Harčarufková, Vojsová
 
2. liga U19: MFK Snina - Partizán Bardejov BŠK 1:3 (1:1), góly za Bardejov Zamborský 2, Martiček
 
2. liga U17: MFK Snina - Partizán Bardejov BŠK 1:3 (1:0), góly za Bardejov Vizvári, Pavličko, Vrabec
(8:30, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár