Bardejovčanky postúpili na finálový turnaj

4x
29. Január 2016

Futbalistky cieľ splnili

www.ahojbardejov.sk celok.JPG

Dievčatá spoločne zapózovali

 

V športovej hale Mier sa uskutočnilo regionálne kolo halovej sezóny mládeže – futbalový turnaj žiačok. Na palubovke sa predstavilo sedem tímov, sily si zmeral každý s každým.  Prvé dve družstvá mali zaručený postup na celoslovenský finálový turnaj do Púchova.

Bardejov postavil dva celky – áčko a béčko.  Áčko vyhralo päť stretnutí, prehralo iba s Prešovom 0:2. Príjemne prekvapilo B družstvo žiačok, ktoré vyhralo nad Michalovcami a nad Vranovom nad Topľou.  V konečnom hodnotení sa najviac darilo Prešovu, ktorý neprehral ani raz a s osemnástimi bodmi získal prvé miesto. Bardejov A skončil druhý a takisto si vybojoval postup na finálový turnaj, ktorý sa uskutoční šiesteho a siedmeho februára.  Na turnaji sa predstaví desať najlepších tímov zo Slovenska.  Béčko Bardejova sa na regionálnom kole so šiestimi bodmi umiestnilo na piatom mieste.

„Z pôvodného plánu 8 sa zúčastnilo 7 tímov. Príjemne prekvapilo naše "B" družstvo. Čo sa týka "A"čka žiačok, nezvládli sme zápas proti Prešovu, no ani v iných zápasoch to nebolo ideálne. Veľmi ma mrzí, že hráčky neplnili to, čo sme si povedali v šatni. Musím však pozdvihnúť dve dievčatá a to Dominiku Bereščákovú a Sašku Tejovú, ktoré hrali prvýkrát po dlhšej pauze. Verím že čoskoro budú späť vo forme,“ prezradil tréner futbalistiek Peter Frický.

 

12540951_1017271224995586_2414293760929450572_n.png

(16:55, j, A. Marková)

 

farma ryb.jpg

Diskusia
Pridať komentár