Bardejovské hádzanárky zbierajú skúsenosti

55x
28. Január 2016

Hádzanárky  naberajú skúsenosti

WP_20160124_14_34_19_Pro.jpg

Hádzanárky zapózovali

 

Minihádzaná pokračovala druhým a tretím kolom. Bardejovčanky odohrali niekoľko zápasov.

2.kolo minihádzanarskej ligy, ktoré sa odohralo vo Vranove.
Bardejovské osy hrali takto:
HC Bardejov - FHT Košice (1:3) 8:5
HC Bardejov - Prešov 1 (2:4) 4:6
HC Bardejov - Michalovce 1 (1:2) 8:4
HC Bardejov - Michalovce 2 (7:0) 10:0
HC Bardejov - Vranov (5:3) 10:6
HC Bardejov - Prešov 2 (4:2) 8:5

Zostava a góly: Sofia Varcholová 10, Marianna Novotná 19, Sárka Germanová 6, Tamara Gefertová 6, Sofia Lukáčová1, Alexandra Hopková 1, Klaudia Šimičeková 4, Lucia Rychliková, Daniela Jurkaninová, Tamara Haneková

„Bolo cítiť ,že boli sviatky a chýbali nám tréningy. V prvých troch zápasoch sme prehrávali po prvom polčase, ale po prestávke sme zabrali a nakoniec dva z prvých troch zápasov sme vyhrali. Celkovo šesť zápasov - 5 výhier jedna prehra. V tomto kole na druhom mieste.
V zápase proti Vranovu sme sa zachovali fair-play. Po zranení ich hráčok, naše nastúpili za Vranov a pomohli im dohrať zápas. Aj to bolo pekné gesto a škola života pre ich ďalší rast, či už športový alebo osobnostný,“ prezradil tréner Bardejova Róbert Hanudel a dodal: „Chcem mimoriadnu vďaku odovzdať rodičom,  ktorí nám zabezpečili odvoz do Vranova: Martin Germán, Jana Gefertová, Martin Gefert a Ján Hanek. Veľká vďaka za podporu a pomoc.“

 

http://ahoj.tv/firmy/detail/restauracia_dolina.html 

dol.jpg

 Platená reklama

 

Tretie kolo sa odohralo v Bardejove, dievčatá ukázali bojovný výkon.


Bardejovské osy hrali takto:
Základná skupina:
HC Bardejov - Vranov 17:14 (11:4)
HC Bardejov - Prešov 2  22:6 (7:2)
HC Bardejov - Michalovce 2  17:3 (8:2)
HC Bardejov - Bernoláková 3:7 (8:12)
Zápas o postup:
HC Bardejov - Prešov 1  6:5 (3:4) 
Finále:
HC Bardejov - Bernoláková 9:11 (3:5)


„Vo finále to bolo zase tesná prehra. Nepremenili sme zopár sedmičiek. Vždy sme museli doťahovať jedno až trojgólový náskok súpera. Zápasy nás zase posunuli ďalej. Stmelili sme hráčky napríklad aj tým, že k zápisom a časomiere prišli naše mladšie žiačky a ochotne nám pomohli. Chcem poďakovať mladším žiačkam HC Badejov za zápis, obsluhu časomiery a povzbudzovanie: Slávke Ratvajskej, Dominike Knapovej, Kike Kutnej, Miriam Lojdlovej, Saške Mizikovej a Tamare Herstekovej. Poďakovanie vyslovujem aj Ivetke a Martinovi Germanovým, Jane Kandelovej, Jane Gefertovej so staršou dcérou, Petrovi Lojdlovi,“ informoval R. Hanudel.

Nasledujúce kolo minihádzanej bude zase v Bardejove. Tentokrát v sobotu 13.2.2016 od 9:00 hod. v mestskej športovej hale. „Posunieme to zase trochu ďalej, výkonom, organizačne. Srdečne pozývam všetkých priaznivcov hádzanej, rodičov. Privítam akúkoľvek pomoc, hlavne ku časomiere, zápisu a súrne potrebujem aspoň dvoch rozhodcov. Vopred všetkým ďakujem,“ dodal tréner Hanudel.

Zostava a góly: Sofia Varcholová 13, Marianka Novotná 34, Sárka Germanová 2, Tamara Gefertová 15, Sofia Lukáčová 5, Saška Hopková 2, Klaudia Šimičeková 13, Daniela Jurkaninová, Viktória Lojová, Tamara Haneková.
Bardejovčanky v tomto kole skončili na druhom mieste.

(10:30, red)

Diskusia
Pridať komentár